Na dnevnom nivou me zlostavljaju i vrše pritisak! Sanju Marinković teraju da uradi jednu estetsku korekciju

24.10.2022 | 08:22

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je zagovornica prirodnog izgleda, međutim, sa tim se ne mnogi ne slažu

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Marinković zagovornica je prirodnog izgleda, pa tako na svom licu nikada ništa nije menjala. Iako je u potpunosti zadovoljna sobom, postoje i oni koji joj redovno ukazuju na to šta bi valjalo da "doradi" na licu.

Naime, kako kaže Marinkovićeva, korisnici društvenih mreža, a i slučajni prolaznici, stalno joj govore da bi trebalo da se podvrgne uvećanju usana, u tolikoj meri da kaže da je "zlostavljaju na dnevnom nivou".

- Na dnevnom nivou me zlostavljaju i vrše pritisak da uvećam usta. Žena me zaustavlja, prilazi na ulici i kaže da sam prelepa, prezgodna, ali da mi samo usne fale. Treba raditi na sebi, održavati se, ali ostati svoj, nisam ni za jednu invanzivnu metodu, samo za osvežavanje usana - rekla je Sanja.

 

 

Voditeljka ističe da se na društvenoj mreži Instagram plasiraju i promovišu žene koje su izveštačene i da na taj način utiču na svest mladih.

- Dovoljno je ući na Instagram i pogledati šta se promoviše. Nema osobe koja nije uradila usta i uvećala grudi, ako ostaneš svoj odmah misle da ti nešto fali - rekla je voditeljka.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam