Oni kažu svoje želje, ja njima mogućnosti! Mirka Vasiljević o odgajanju dece: Za sada stajemo u kola, ne treba nam kombi

23.10.2022 | 18:31

Glumica kaže da zbog obaveza koje ima mora da se služi rokovnikom, kako nešto ne bi zaboravila

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević uspeva uspešno da balansira između porodice i posla, tako da nijedan segment njenog života ne bude zapostavljen. 

Danas je majka četvoro dece, obaveze su veće, a dešava joj se i da ponekad zaboravi na nešto ugovoreno, zato je rokovnik spas za sve to. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

- Kada se setim početaka, kao da je bilo davno, a sa druge strane kao da je bilo juče. Ja sam odmah počela da radim, nisam izlazila i nisam imala vremena za neke stvari. Svega toga se dobro sećam i to je ono što me je pripremilo za ovo danas. Danas, sve pišem, sve te obaveze, imam rokovnik sa kojim mi je najlakše jer telefon može da me izda, da pukne baterija... Više volim ove starinske metode. To je ono što me spasava kada imam milion i jednu obavezu - kaže Mirka.

Stara izreka - Dogovor kuću gradi, važi i kod Savića, a glumica otkriva kako izgleda jedan dan u njenoj porodici i ko pravi organizaciju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

 

- Za sada deca i ja stajemo u jedan automobil, ne treba nam kombi. Ali, to je kada smo sami, kada je tu Vujadin, onda nam trebaju dva automobila. Funksionišemo, ali svakako bi bilo praktično da možemo svi u jedan. Dešava se da mi deca pomognu i da mi kažu šta treba i kada, jer sam ih od starta tako i vaspitala da budemo tim. Oni kažu svoje želje, ja njima mogućnosti i tako to ide. Budu jako ponosni ako ja nešto zaboravim a oni me podsete i kažu šta treba da radimo - rekla je Mirka u emisiji „Premijera - Vikend Specijal“.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam