Jašar Ahmedovski sav novac uložio u nekretnine: Ima stan u centru Beograda, i u njemu teretanu, a tek da vidite vilu u Turskoj (FOTO)

23.10.2022 | 14:08

Pevač proleće i leto provodi u velelepnoj kući u Fetijama

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Jašar Ahmedovski je sav novac od nastupa i turneja investirao u nekretnine. On i njegova supruga Snežana godinama žive u prostranom stanu u strogom centru Beograda, ali to nije sve. Osim ove nekretnine on ima i vilu u Turskoj. 

Jašar neretko na Insagramu objavljuje fotografije kako trenira, a kako bi uvek bio u dobroj kondiciji, a ne bi gubio vreme za odlazak u salu za vežbanje, on je čak jednu prostoriju stana u srpskoj prestonici pretvorio u teretanu. 

On ju je opremio spravama za vežbanje koje najviše koristi, pa sada u svom domu ima potpuni ugođaj. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Znam često da idem u teretanu. Upravo sada se u mojoj kući gradi teretana, tako da ću uskoro moći da treniram u svom domu, kako ne bih morao stalno da se cimam -  rekao je on svojevremeno za medije.

Ono što mnogi ne znaju, jeste da Jašar i njegova žena svako proleće i leto provode uglavnom u mestu Fetije u Turskoj, gde imaju velelepnu vilu. 

Pored nekoliko soba, ogromne kuhinje i trpezarije, u prostranom dvorištu se nalazi i veliki bazen, gde provodi veliki deo vremena kada se opušta. POGLEDAJ GALERIJU

- Da sam hteo, imao bih bazen i u Beogradu, ali smatram da mi on nije potreban. Bazen imam u svojoj kući u Fetijama u Turskoj i tamo uživam - rekao je on.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam