Goca Tržan preživljavala pakao zbog Saše Kovačevića: Bivši joj bio ljubomoran, pratio je na nastupe zbog pevača

22.10.2022 | 18:56

Pevačica ističe da je kolegu uvek gledala isključivo kao prijatelja

Copyright Printscreen ,,Ako progovorim"

Goca Tržan ugostila je pevača Sašu Kovačevića u emisiji „Ako progovorim“, a tema o kojoj se diskutovalo nosila je naziv „Koliko su žene komplikovane i šta žene žele“.

Ovu priliku je Goca iskoristila i da pohvali svog kolegu Kovačevića. Naime, ona je istakla da je oduševljava način na koji se Saša odnosi prema nežnijem polu, ali isto tako i da je zbog njega trpela ljubomorne scene bivšeg emotivnog partnera.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

- Sašu Kovačevića mnogo volim privatno. On je jedan vrlo vaspitan muškarac. Voli žene na jedan veoma fin način. Nikada ga nisam čula da ružno priča o ženama - rekla je Goca Tržan o Saši Kovačeviću, a zatim objasnila šta je proživljavala zbog prijateljstva sa njim.

- Moj prvi, davno zaboravljeni muž bio je jako ljubomoran na Sašu. Bio je siguran da ja imam nešto sa njim. Zbog toga sam imala svaki put pravi pakao sa bivšim mužem. Bilo je trenutaka kada me je pratio do studija i na nastupe zbog mog kolege - kazala je Tržanova, pa istakla da sa Kovačevićem oduvek ima čist prijateljski odnos:

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Kovačević

 

- Sa Sašom nikada nisam ništa imala osim ekstremno prijateljskih odnosa sa njim i sa njegovom porodicom - dodala je Goca.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam