Dru Barimor nije bila u ljubavnoj vezi od 2016. godine: Nisam osoba kojoj treba seks

17.10.2022 | 13:49

Autor: Marija Mitić

Glumici su nakon razvoda od Vila Kopelmena prioritet isključivo njene dve ćerke

Copyright Profimedia

Glumica Dru Barimor otkrila je da nije imala emotivnog partnera otkako se razvela od supruga Vila Kopelmena, 2016. godine, sa kojim ima dve ćerke. Kako je izjavila, i njen pogled na intimne odnose se potpuno promenio, pa joj tako oni uopšte nisu potrebni.

Glumica je svoju ličnu priču podelila u okviru najnovijeg bloga gde je navela kako ne mrzi seks, već na njega i na ljubav gleda kao na dve različite stvari.

- Sa svojih skoro 48 godina se potpuno drugačije osećam u vezi intimnosti nego što sam se osećala tokom odrastanja. Nisam imala roditelje koji su mi bili uzori i od malih nogu sam se družila s ljudima na odrasli način - otkrila je glumica u svom novom blogu o apstinenciji samohrane majke.

U prošlosti je rekla kako je tražila ‘uzbuđenje, potvrdu i avanturu‘ kroz seksualne odnose, dok je to sada potpuno iskorenila.

Profimedia
Dru Barimor

- Nakon dvoje dece i odvajanja od njihovog oca, promenila sam fokus kada je u pitanju ljubav prema samoj sebi i moje dve ćerke - nastavila je dodajući kako to ne uključuje muškarce, niti ih je uključivalo jedno vreme.

Tada je komentarisala i kako joj je terapeut jednom rekao da seks nije ljubav, već samo izraz ljubavi, što joj je dosta pommoglo.

- Ceo sam život tražila takve reči koje bi mi pomogle da shvatim razliku i sada, zahvaljujući njemu, razumem. Otkako sam samohrana majka, nisam mogla da imam intimnu vezu - priznala je i naglasila kako bi možda i mogla uskoro da uđe u vezu, no da joj to nikako nije prioritet.

 

 

- Nisam osoba kojoj treba seks. Ja sam neko ko je duboko predan podsticanju načina na koji bi mlade devojke, moje ćerke i ja kao žena, trebalo da funkcionišemo u ovom svetu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam