Stojanka Novaković Stoja za 24sedam: Nikad mi neće dosaditi da „potapam“ splavove!

15.10.2020

20:04 >> 08:05

0

Pevačica je za naš portal otkrila da li je i ona u finansijskoj krizi kao njene kolege i da li joj nedostaju nastupi

Stojanka Novaković Stoja za 24sedam: Nikad mi neće dosaditi da „potapam“ splavove!
Stojanka Novaković Stoja ATA Images/Antonio Ahel

Stojanka Novaković Stoja povukla se u poslednjih nekoliko godina iz javnosti i posvetila se seoskom životu i sređivanju kuće u rodnom Perlezu, u blizini Zrenjanina. Pevačica se dugo nije oglašavala za medije, ali nije mogla da odoli da odgovori na pitanja portala 24sedam, kada smo je kontaktirali putem društvene mreže.

Kako je njena šala na Instagramu – da ove godine još nema zakazan novogodišnji nastup – privukla veliku pažnju, Stoja nam je otkrila da li je i ona u finansijskoj krizi kao njene kolege, da li joj nedostaju nastupi, kao i da li se plaši koronavirusa. Na početku smo se i mi malo našalili, i osvrnuli se na njen nadimak Institucija.

Tokom pandemije koronavirusa, i institucije su u krizi. Da li je tako i u vašem slučaju?

E, upravo suprotno – institucije i postoje da bi funkcionisale i opstajale i u najvećim krizama. Zbog toga su institucije tu da se sistem održi, da se ostane na površini kada sve slabo i nejako potone.

Koliko nastupa ste imali ove godine i u koje vreme ste prethodnih godina već znali gde ćete da nastupate za Novu godinu?

Do sredine marta ove godine je bio turbo ritam rada na terenu… I nakratko, tokom juna, kada je prošao prvi talas, turbo ritam se opet nastavio. Ali trenutno, kao i svi, čekamo da prođe sve ovo… Za Novu godinu sam se obično „pogađala“ već tokom letnjih turneja – jul, avgust… Dešavalo se nekad i po godinu dana unapred. Sada, uz malo šale na Instagramu, očigledno da ću posle više od 20 godina Novu godinu proslaviti kod kuće. Zaista ne pamtim kada nisam nastupala za Novu godinu… Ove godine će se cela branša malo odmoriti za novogodišnje praznike. A i red je bio da se pevači i muzičari malo posvete svojim porodicama, koliko god im to teško pada (smeh).

Foto: Printscreen Instagram

Nedostaje li vam da „potapate“ splavove?

Meni nikada neće dosaditi da „potapam“ splavove!

Plašite li se koronavirusa i pridržavate li se propisanih mera? 

Ne znam da li korona napada i institucije, ali svakako sam obazriva i pridržavam se mera.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti