„Ja da sam imao oca, možda bih kao adolescent bio mirniji!" Veljko u sukobu s Cecom oko vaspitavanja Željka u porodičnom šouu!

07.10.2022 | 20:45

Autor: Milica Gudžulić

Kada dečak odbija da jede, pevačica s njim mirno pregovara, dok mladi tata to čini daleko autoritativnijim tonom

Copyright Screenshot Blic TV, tizer

Dokumentarno-igrani serijal „Ceca Show" starovao je večeras, 7. oktobra, u 22 sata na „Blic" televiziji. Pevačica je za javnost konačno otvorila vrata svog doma u Ljutice Bogdana broj 3 i svi njeni fanovi bili su u prilici da vide kako izgleda svečani ručak u njenom porodičnom domu.

U okviru istog, Ceca je okupila naslednike Anastasiju i Veljka, te njegovu suprugu Bogdanu i njihovog sina Željka. Takođe, tu je bila i porodica njene sestre Lidije Ocokoljić - njena ćerka Helena, sin Viktor, te blizanci Petar i Ilija. Za stolom je svoje mesto našao i Helenin najbolji prijatelj Ognjen Kikinđanin Kiki.

Porodični ručak kod Ražnatovića, Printscreen BlicTV, Ceca show
 

- Porodica. Svi mi povezani, puni ljubavi, razmevanja i podrške jedni za druge. Ali u svekodnevici ponekad i prebacimo od smeha, do trzavica, pa čak i stresa. Uvek sam kroz šalu govorila, kada bi neko postavio kamere da ne bi verovao šta se sve dešava pod ovim krovom. Sumnjala sam da će doći taj dan kada će biti postavljene kamere, ali, evo, zaista su postavljene - poručuje Ceca, dok Anastasija dodaje:

„Sve to spadne na mene!"

- Jako sam posvećen član porodice. Ne želim da zvučim skromno. Racionalan sam tip, medijator. Kada se dvoje ljudi u porodici raspravljaju, ne slažu se, onda se pita za moje mišljenje ili ako treba nekoga da ubedim u nešto ili razuverim. Sve to spadne na mene. Navikla sam na to. Rekla bih da sam taj lik u porodici.

Anastasija Ražnatović, Printscreen BlicTV, Ceca show
 

Publika je dobila priliku i da vidi momenat kada Cecin unuk odbija da jede, pa ga ona ubeđuje na miran način, dok otacVeljko poseže na nešto autoritativnijim tonom.

- Kada vidim tako veliku porodicu za stolom, poželim da nas je što više. Da se dupliramo. Voleo bih da imam minimum petoro dece, jer mora da se radi na povećanju nataliteta. Želja mi je da se što više mladih Srba rađa - rekao je Veljko i dodao:

- Moja majka nije bila toliko stroga, ali se uvek znalo šta je normalno, a šta nenormalno. Kao i to ko je gazda u kući. Kako smemo, a kako ne smemo da se ponašamo. Smatram da sam imao oca, da bih bio još mnogo mirniji u toj nekoj adolescenciji. Ali smatram da sam okej porastao... Kao mlad roditelj smatram da tek kasnije shvatiš koji je to blagoslov kada osnuješ porodicu. U početku znaš da je dolazak deteta blagoslov, ali ne može da se poredi sada osećaj ili na primer kada tek postanete roditelj - objasnio je on.

Veljko Ražnatović, Printscreen BlicTV, Ceca show
 

Ako Veljko kaže da je strog roditelj, ja mislim da je pravičan. Ovo govorim iz roditeljskog ugla. Podržavam tezu da dete prosto mora da se usmerava. Ne možete vi razgovarati isto sa detetom od dve godine, kao što možete sa detetom od devet ili dvaneset godina. Potpuno je drugačije stanje svesti i zrelosti deteta. Detetu morate sve da objasnite, od toga da ne sme da gurne ruku u šteker ili da trči niz stepenice... Mislim da Veljko i Bogdana ima apsolutno zdrav pristup kada je odgoj deteta u pitanju. Ne smatram to strogoćom, nego prosto mora i dete da zna za neka pravila koja se ne krše - zaključila je Ceca.

Ceca sa sinom i unukom, Printscreen BlicTV, Ceca show
 

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog gori. Program je u sklopu osnovnog paketu i možete ga gledati na sledećim kanalima:

Srbija

- IRIS kablovki paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelutski program na kanalu 15

- Yettel - Hipernet TV na broju 8

- Orion Telekom na program 27

Bosna i Hercegovina

- m:tel IPTV paket na kanalu 15

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 12

- aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam