Džeger je imao afere i s kolegama iz benda? Šok detalji veoma duge liste ljubavnika pevača „Rolingstonsa"!

07.10.2022

18:02

0

Poznato je da je „šetao" najlepše glumice, pevačice, modele... Ali ne i da je niz ludih noći proveo sa slavnim saborcima iz grupe

Džeger je imao afere i s kolegama iz benda? Šok detalji veoma duge liste ljubavnika pevača „Rolingstonsa"!
profimedia-0017191702 - Copyright Profimedia

I kada je najviše uživao u društvu nekih od najlepših žena na svetu, šuškalo se kako Mik Džeger izlazi i s Dejvidom Bouvijem. Prema novoj knjizi Lesli-En Džouns koja nosi naziv „The Stone Age", međutim, to i ostaje samo trač.

Ono što je javnosti privuklo pažnju je informacija da je tako zato što je Džegerovu pažnju jedno vreme u stvari „držao" Kit Ričards, a zatim i gitarista Mik Tejlor koji je u „Stonsima" bio od 1969. godine, pa sve do 1974. Ova imena nalaze se na prilično dugoj listi ljubavnika (i ljubavnica) poznatog pevača, kao i Helmut Berger, glumac rodom iz Austrije - barem prema ovoj knjizi.

Autorka je kao dokaz priložila stare izjave devojaka koje su bile u njegovom okruženju na ovaj ili onaj način.

- Otkad sam ga srela, znala sam da je zaljubljen u Kita - rekla je, navodi se, jednom prilikom Anita Palenberg, nekada poznata muza „Rolingstonsa" i devojka Brajana Džonsa, pa kasnije i Ričardsa.

Džeger i Ričards, Profimedia
 

S njim joj je ljubav i potrajala. Zajedno su dobili i troje dece.

- Uvek je bilo se*sualne tenzije među njima. Mislim da sam u neku ruku osećala da je Džeger biseksualac - reči su, s druge strane, pevačice Merijen Fejtful, čija je karijera krenula uzlaznom putanjom posle jedne žurke ovog i dan-danas poznatog benda.

Naime, nju je „otkrio" Endru Lug Oldem, koji je od 1963. do 1967. godine bio menadžer i producent „Stounsa".

Autorka Džouns je i intervjuisala Pola Leveta koji je na žurci sedeo s nekadašnjom Tejlorovom suprugom, Rouz.

- Rekla mi je da ga je našla u krevetu s Džegerom. Što bi mi ikad tako nešto rekla, ako nije videla svojim očima? - prokomentarisao je on.

Džeger opčinjen Tejlorom

Pevač je u intervjuu iz 1995, prenosi „Mirror", priznao da je svakako očaran gitaristom.

- Njegovo sviranje je savršeno išlo iz moj glas. A i zabavan je čovek, veoma lep takođe, što me samo inspiriše, pa dajem sve od sebe - govorio je on.

Sa druge strane, Džegerova navodna veza s Ričardsom već godinama „drži" ogromnu pažnju pojedinaca, posebno onda kada se dvojac „zakači".

- Od svih veza koje je ikada imao, njihova mu najviše znači - tvrdi Fejtfulova.

Inače, Džeger je pristao da se vrati na turneju sa „Stonsima" tek pošto se Ričards izvinio za izvesne opaske... Njegov pi-ar tim se, međutim, akonto čitave ove priče još nije oglašavao za pomenute medije, niti bilo kakva reakcija pevača na knjigu postoji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike