Trudnu Blejk Lajvli progone paparaci ispred kuće: Plašite mene i moju decu!

20.09.2022

12:53

0

Glumica se oglasila na svom nalogu na Instagramu i zamolila ih da se sklone

Trudnu Blejk Lajvli progone paparaci ispred kuće: Plašite mene i moju decu!
profimedia-0723021459 - Copyright Profimedia

Blejk Lajvli i Rajan Renolds, popularni glumački par, čeka četvrto dete. Lepe vesti roditelji su podelili tako što se glumic pojavila na jednom događaju, te su mnogi mogli da vide njen trudnički stomačić. Međutim, iako se i zvanično zna da je u drugom stanju, ona je otkrila da ima velike probleme.

Glumica je, naime, objavila nekoliko fotografija u ležernom izdanju, na kojima se vidi njen trudnički stomak, te istakla da je to uradila zbog paparaco fotografa koji kampuju ispred njene kuće.

Profimedia
Blejk Lajvli

- Evo fotografija na kojima sam trudna u stvarnom životu,  pa se nadam da će me 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće ostaviti na miru. Plašite mene i moju decu. Hvala svima ostalima na ljubavi i poštovanju. I hvala medijima koji imaju ‘politiku zabrane objavljivanja dečjih fotografija’. Svi vi pravite razliku. Puno ljubavi - napisala je glumica.

Na fotografijama koje je objavila našli su se Rajan Rejnolds, glumičina sestra Robin, kao i prijateljica i slavna pevačica Tejlor Svift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Par već ima tri ćerke - Džejms, Inez i Beti. Inače, poznato je da oboje uživaju sa svojom decom, te da je velika porodica ono čemu su uvek i stremeli. Zajedno su, podsetimo, od 2010, a venčali su se 2012. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike