Krisi Tajgen se oglasila prvi put nakon gubitka bebe (FOTO)

18.10.2020

15:18 >> 07:18

0

Manekenki su mnogo značile reči njenog supruga

Krisi Tajgen se oglasila prvi put nakon gubitka bebe (FOTO)
Copyright Foto: Profimedia

Manekenka Krisi Tajgen nedavno je sa celim svetom podelila fotografije iz bolnice nakon gubitka deteta, a sada se prvi put posle tog događaja oglasila na Instagramu.

– Tihi smo, ali dobro smo. Volimo vas sve mnogo – napisala je ona uz statuse svog supruga Džona Ledženda, koje je podelila u vidu snimaka ekrana.

Pevač je na Tviteru uz video svog izvođenja pesme „Never Break” na dodeli muzičkih nagrada „Billbord” ispisao nekoliko statusa u kojima je istakao da je nastup posvetio supruzi, što je oduševilo njegove obožavaoce.

View this post on Instagram

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Oct 16, 2020 at 1:53pm PDT

– Mnogo te volim i cenim i tebe i našu porodicu. Zajedno smo doživeli uspone i padove. Divim se snazi koju si pokazala u najtežim trenucima. Donošenje novog života na svet neverovatan je dar. Osetili smo čudo, snagu i radost ovog dara, a sada smo videli i koliko je on krhak. Ovu pesmu sam napisao jer verujem da ćemo, dok smo na ovom svetu, držati jedno drugom ruku kroz svaku suzu, svaki uspon i pad, kroz svaki test. To smo obećali jedno drugom na dan venčanja pre sedam godina i svaki izazov s kojim smo se suočili ojačao je to obećanje. Naša ljubav će ostati. Nikad se nećemo slomiti – napisao je pevač u nekoliko objava na Tviteru.

Podsetimo, Krisi i Džon su krajem septembra na društvenim mrežama objavili fotografije iz bolnice i otkrili da su izgubili bebu za koju su već izabrali ime Džek. Par već ima dvoje dece, ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike