Eva Mendes odlučila da se vrati glumi: Povukla se zbog dece, a život s njima opisala je urnebesnim rečima

18.10.2020

20:17 >> 20:28

0

Glumica zbog obaveza oko ćerki neko vreme nije radila, ali je sada počela da razmišlja o novim ulogama

Eva Mendes odlučila da se vrati glumi: Povukla se zbog dece, a život s njima opisala je urnebesnim rečima
Copyright Foto: Profimedia

Eva Mendes (46) je napravila pauzu od glume dok je odgajala svoje ćerke Esmeraldu Amadu (6) i Amadu Li (4), koje je dobila sa glumcem Rajanom Goslingom, a sada je u novom intervjuu nagovestila da bi uskoro mogla da se vrati poslu.

Pričajući za „Sydney Morning Herald”, Eva je priznala da nije mogla da uskladi posao i majčinstvo za razliku od mnogih žena koje poznaje.

– Moja ambicioznost nije nestala, samo se preusmerila na decu. Divim se ženama koje mogu da postignu sve, ali ja nisam jedna od njih i, srećom, imam mogućnost da izaberem da ne radim. Bila sam srećna što mogu da se izolujem sa svojom decom, ali one sad imaju četiri i šest godina, pa osećam da mi se ambicija vraća – rekla je Mendesova, koja je tom prilikom otkrila i kako je protekao period karantina, u kom je bila sa Goslingom i ćerkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Aug 22, 2020 at 11:56am PDT

– Ponekad sve to deluje kao da vodimo hotel sa pijanim i agresivnim gostima. Zaista se osećamo kao da radimo u hotelu u kom su gosti besni i zahtevaju da im se hrana što pre donese. A kad one odu da spavaju, mi ostajemo da počistimo za njima i pričamo o tome kako su se tog dana ponašale prema nama – našalila se glumica.

Eva i Rajan počeli su da se zabavljaju 2011. godine i svoj privatni život su od tada uspevali da sačuvaju od očiju javnosti, pa se retko dešava da pričaju o njemu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Smh.com.au

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike