Oglasio se Hari Stajls nakon snimka na kom pljuje glumca na Filmskom festivalu u Veneciji: To je "onlajn iluzija!" (VIDEO)

07.09.2022

15:04

0

Autor: Marija Mitić

PR služba pevača i glumca oštro demantuje navode o skandalu

Oglasio se Hari Stajls nakon snimka na kom pljuje glumca na Filmskom festivalu u Veneciji: To je "onlajn iluzija!" (VIDEO)
profimedia-0332039407 - Copyright Profimedia

Na premijeri filma "Don't Worry Darling" na 79. Filmskom festivalu u Veneciji, prošlog petka došlo je do nesvakidašnje situacije, bar ako je sudeći po video sminku koji kruži mrežama.

Naime, na ovom snimku se vidi kako glumac i pevač Hari Stajls pljuje Krisu Pajnu u krilo. Ipak, sada se oglasila njegova PR služba iz koje kažu da o tome nema ni govora, već da je reč o "onlajn iluziji".

- Ovo je smešna priča - potpuna izmišljotina i rezultat čudne onlajn iluzije koja očigledno vara i omogućava glupa nagađanja - rekao je Harijev potparol za "Variety" i dodao:

 - Samo da bude jasno, Hari Stajls nije pljunuo na Krisa Pajna. Ne postoji ništa osim poštovanja između ova dva čoveka i svaka sugestija u suprotnom je očigledan pokušaj da se stvori drama koja jednostavno ne postoji.

Podsećanja radi, na Tviteru je burne reakcije izazvao snimak na kome Hari prilazi rediteljki filma i svojoj devojci Oliviji Vajld i jednom od glavnih glumaca u "Don't Worry Darling" Krisu Pajnu te mu pljuje u krilo.

Pajn je nakon incidenta prestao da aplaudira, pogledao je ka dole - ka "mestu zločina" i počeo da se smeje.

Olivija Vajld je pokušala da prikrije zaprepašćenje, ali nije uspela, već se iznenađena osmehnula, a kako je sve izgedalo pogledajte u video prilogu iznad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike