Milicu Todorović obožavaju komšije iz rodnog Kruševca: Ona je sjajna, još samo da se uda!

06.09.2022

17:44

1

Autor: Marija Mitić

Milicu Todorović obožavaju komšije iz rodnog Kruševca: Ona je sjajna, još samo da se uda!
milica todorovic -07102021-0104 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Građani rodnog mesta Milice Todorović, Kruševca, o pevačici imaju samo reči hvale. Kako već godinama živi u Beogradu, oni je pamte najviše iz mlađih dana, mada je ponekad vide i u svom kraju, gde Milica neretko odlazi.

- Dida, tako zovem Milicu, ali i mene svi njeni, dobro je dete bila. Malo nemirna, ali takva su sva deca. Puno je dece bilo ovde u ulici, milina jedna. Jako sam je volela - počela je o Milici jedna od njenih komšinica.

24sedam/Goran Sivački
Milica Todorović

- Kad je bila mala, dolazila je s babom kod mene, imala je dve, tri godine. Još nije znala da govori i videla je kod mene neki sir. I nije znala da kaže sir, nego "dida". Tako je dobila nadimak. Oduvek voli da se šali na svoj račun, takav joj je i otac. Poslednji put kad sam je videla bio je Veliki petak. Majka joj je bila u Švajcarskoj. Sišla je dole kad me je videla, pitala sam je: "Šta ti je majka spremila za ručak?" Kaže mi da joj majka nije tu, a ona zaglabala pljeskavicu. Tu smo se izljubile - prisetila se komšinica susreta s pevačicom. Ipak, baka žali što se Todorovićeva nije više posvetila školi.

- Žao mi je samo što nije završila još neku školu. Ali ovo pevanje joj je bolje, sigurniji je to posao. Biće dobra majka i supruga, sigurna sam u to. Sad samo još da se uda, želim joj da nađe ljubav svog života - završila je ljubazna komšinica, dok se druga osvrnula na zajedničku komšnicu Nevu, za koju je Milica nedavno na Instagramu obelodanila da je želela da nju i njenu porodicu prijavi polciiji zbog glasne muzike.

24sedam/Goran Sivački
Milica Todorović

- Ovde svi mi jako volimo našu Micu. Ponosni smo na nju i na njen uspeh. Od nas nije bilo srećnijih kada je pobedila u "Zvezdama Granda". Tada smo svi slali poruke koliko smo mogli. Retko kad dolazi, ima obaveza. Majka i sestra joj često idu za Beograd. Oni su divna porodica, sve ih volimo. Ma, volim sve, osim Neve, koja je baš čudna žena. Da li je ljubomorna na Milicu i njene, ko zna šta je... Jedino njoj sve smeta - i muzika i veselje, mi smo svi ovde za nju seljaci. Tu je u istoj ulici sa nama. Preti policijom.... Ne obraćamo pažnju na nju - rekla je Miličina komšinica za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike