Gagi Đogani presrećan zbog Lune: Želim da budem bolji deda nego što sam bio otac!

19.10.2020

13:25 >> 13:10

0

Denser je, u izjavi za 24sedam, otkrio da jedva čeka da dobije unuče, te da će tada biti potpuno ostvaren

Gagi Đogani presrećan zbog Lune: Želim da budem bolji deda nego što sam bio otac!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je javnost, nakon svih porodičnih skandala u rijalitiju, bila šokirana.

Jedno je sigurno – onaj ko je najsrećniji posle budućih roditelja je Gagi Đogani. Nakon što je policija kod njega navodno pronašla kokain, denser se nije oglašavao u medijima, ali ovu priliku nije mogao da propusti. On je za 24sedam otkrio utiske o svojoj budućoj ulozi, ali i o tome šta očekuje dolaskom bebe.

– Mnogo sam srećan zbog Lune i Marka, a naročito zato što ću prvi put postati deda. Stalno smo zajedno, jedva čekam da se nađem u toj novoj ulozi. Ova godina mi je bila dobra i drago mi je što će dobro i da se završi – poručio je Gagi na početku razgovora. Đogani je naglasio i čemu bi se još radovao.

– Voleo bih da Lunina beba doprinese i tome da se u našoj porodici normalizuju odnosi – otkrio je denser. On tvrdi da je uvek optimista, a kako je gotovo jedini javno pričao o svojim greškama iz prošlosti, pre svega o narkomaniji i lošem braku sa Anabelom Atijas, budući deda želi da sve ispravi kad je reč o unučetu.

Luna i Marko ATAImages/ Antonio Ahel

– Biću potpuno ostvaren kad se Luna, bože zdravlja, porodi. Želim da budem bolji deda nego što sam bio otac. Ispraviću sve greške – istakao je Đogani uzbuđeno, ne želeći, ipak, da govori o poslednjim dešavanjima, kada ga je policija privela zbog kokaina, koji je, navodno, pronašla kod njega. Gagi je i putem Instagrama čestitao Luni, čim je saznao za prinovu.

– Draga ćerko, posle tvog rođenja, ovo je moj najsrećniji dan u životu. Srećno vam bilo! – napisao je denser.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike