Kloi Kardašijan se o drugom detetu ne oglašava, otkriveno šta se dešava u njenom domu posle velike drame!

31.08.2022 | 05:45

Autor: Nemanja Vujčić

Članica poznate porodice svoju privatnost ljubomorno čuva

Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan je 5. avgusta ove godine dobila sina uz pomoć surogat majke. Poznato je kroz kakvu je dramu prošla, a sada je otkriveno i šta se dešava u njenom domu, s obzirom na to da se ona o sinu uopšte ne oglašava.

Kako se navodi, ona uživa u tome što je majka dvoje dece, a četvorogodišnja ćerka Tru joj je velika podrška i pomoć.

- Tru je veoma uzbuđena što je dobila brata i trudi se da pomogne u svemu što treba. Neće da se skloni od njega i stalno ga ljubi i grli - kaže izvor blizak Kardašijanovoj i dodaje:

Profimedia
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

- Kloi misli da je prelepo to što se Tru ponaša kao starija sestra i laknulo joj je što ne postoji ljubomora od strane njene ćerke prema bratu, zbog toga što je o tome veoma brinula.

Izvor je takođe dodao da je Tru bilo lako da se snađe i da razume da je beba sada u kući sa njima, zato što ima mnogo rođaka.

- Kloi je videla neku drugu stranu njene ćerke otkako je beba došla na svet i oduševljena je time. Tru razume da je to njen brat i veoma je mirna sa njim, uvek se trudi da mu priđe na najbolji mogući način, kako ga ne bi nečim povredila - zaključio je izvor.

Profimedia
Kloi Kardašijan

Podsetimo, tek mesec dana pre nego što je dečak rođen saznalo se da će Kloi Kardašijan i Tristan Tompson dobiti dete uz pomoć surogat majke. Beba je začeta u novembru prošle godine, a samo mesec dana kasnije Tristan je dobio dete sa ženom sa kojom je prevario Kloi. 

Tada se saznalo za još jednu u nizu njegovih prevara, a mnogi su osudili Kloi što je pristala da sa njim ima još jedno dete. Međutim, kako je vest o prevari došla tek pošto je beba začeta, Kloi nije mogla da zna da joj je partner bio neveran, a do tog trenutka je verovala, prema sopstvenom priznanju, da se Tristan promenio i da je postao bolji čovek.

Profimedia
Tristan Tompson i Kloi Kardašijan

Od trenutka kada je saznala za prevaru, što se moglo videti i u prvoj sezoni njihovog novog porodičnog šou, Kloi je presekla i sa Tristanom ima kontakt samo zbog dece. 

U najavi druge sezone "Kardašijanovih", koja će početi da se emituje u septembru, videli smo da će Kloi pričati o celom procesu kroz koji je prošla kada je surogat majka u pitanju.

Inače, kako se navodilo, ona nije želela da se zna da čeka dete uz pomoć surogat majke kako bi zaštitila i tu ženu, ali i svoju porodicu, od strašnih komentara i osude.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/08/01/64c4e9adb45738d81958c0f8/uhd/64c4e9adb45738d81958c0f8.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c0f8",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1086712_th_1661860912.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam