Teodora izdominirala stajlingom na Music Week-u: Osvanuo snimak kako se presvlači iza kulisa (VIDEO)

28.08.2022

14:26

0

Autor: Marija Mitić

Džehverovićeva je na sceni imala brojne plesače i vizuelne efekte

Teodora izdominirala stajlingom na Music Week-u: Osvanuo snimak kako se presvlači iza kulisa (VIDEO)
teodora_mw_27082022_0008 - Copyright ATAImages/ M.S.

Pevačica Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Ušću u Beogradu, u okviru festivala Belgrade Music Week. Kao prava trendseterka, ona je i ovog puta izdominirala sa stajlingom, koji je posve nesvakidašnji i jedinstven.

Teodora se, naime, pojavila u belom kostimu, sa mastilo plavim detaljima. Preko belog bodija, koji je otkrivao njene atribute, pevačica je na grudima imala nešto nalik na pancir. Teodora je jednom rečju izgledala kao da dolazi iz budućnosti, čemu su doprinele i providne "sajber" svetleće naočare.

ATAImages/ M.S.
Teodora Džehverović

U drugom bloku, Džehverovićeva se presvukla u kombinezon sličnog stila - plavo beli sa na leđima plastičnom "kontrukcijom". Njena snaja, Adriana Kadar zabeležila je i objavila na Instagramu momente dok se Džehverovićeva brzo presvlačila za drugi blok, a svoje saradnike non-stop je zapitkivala kako im se dopada stajling, i da li je sve u redu.

Poznato je da pevačica uvek napravi atmosferu za pamćenje, pa je tako bilo i ovog puta, na drugoj večeri festivala Belgrade Music Week, pa je tako svoje brojne hitove pevala sa publikom do kasnih sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike