Dragana Mirković snimila Breni rođendansku čestitku: Puno te voli tvoja mala crna drugarica!

20.10.2020

13:43 >> 14:21

0

Ove godine pevačica proslavlja jubilarni 60. rođendan, a koleginica i prijateljica uputila joj je poruku

Dragana Mirković snimila Breni rođendansku čestitku: Puno te voli tvoja mala crna drugarica!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Lepa Brena danas puni 60 godina, a zbog situacije sa koronavirusom, pevačica će prirediti minimalno slavlje sa svojim ukućanima u vili na Bežanijskoj kosi.

Čestitke za jubilarni rođendan pristužu sa svih strana, a najlepše želje uputila joj je koleginica Dragana Mirković putem Instagrama. Pevačice su se letos susrele u Monaku, gde su zajedno letovale, a Mirkovićeva se za Brenin jubilarni rođendan prisetila i zajedničkih fotografija iz tog perioda.

Instagram printscreen/ dragana_mirkovic

– Draga moja Breno, od srca ti čestitam rođendan i želim ti da uvek budeš tako lepa i uspešna, a najviše zdrava i srećna. Neka ti se samo lepe stvari dešavaju u životu i uživaj u svakom budućem danu. Puno te voli tvoja mala crna drugarica – poručila joj je Dragana u video-čestitki. Njih dve su se u julu sastale tokom putovanja, a društvo su im pravili i supruzi, Toni Bijelić i Boba Živojinović.

Brena je objavila i kako izgleda rođendanska atmosfera u njenoj kući. Folk zvezda se fotografisala sa prijateljicom, a iza njih, prostoriju Brenine luksuzne vile krase helijumski baloni. Ona je na ovaj dan nazdravila belim vinom, a na sebi je imala prave “parti” naočare i kućne papuče. Ono što je, ipak, najuočljivije, jeste da Brena ima široki osmeh.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike