Marija Egelja konačno obelodanila trudnoću! Voditeljka otkrila pol bebe, sa suprugom uveliko oprema dečju sobu!

21.08.2022

18:56

0

Autor: Marija Mitić

Beba stiže u novembru

Marija Egelja konačno obelodanila trudnoću! Voditeljka otkrila pol bebe, sa suprugom uveliko oprema dečju sobu!
eg - Copyright Instagram printscreen/ marija.egelja

Mediji već mesecima bruje o navodnoj trudnoći voditeljke Marije Egelje, što ona, do sada, nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje. Upravo za naš portal nedavno je kratko poručila da na tu temu "nema komentar", međutim sada su u javnost isplivale nove informacije.

Naime, voditeljka vremenske prognoze konačno je potvrdila nađaganja da je u blagoslovenom stanju, te za magazin "Gloria" otkrila da sa suprugom Aleksandrom Dabićem čeka sina koji će na svet stići u novembru.

Instagram printscreen/ marija.egelja
Marija Egelja i Aleksandar Dabić

Marija i Aleksandar još uvek nisu izabrali ime za sina, ali su se zato posvetili uređenju svog životnog prostora i sobe za mališana koji će za tri meseca krunisati njihovu ljubav. Voditeljka je istakla da nije razmažena trudnica, te da njen sin neće biti jedinac, piše dalje pomenuti list.

Inače, Marija i Aleksandar su juče obeležili dva meseca braka, a voditeljka se tada na Instagramu oglasila emotivnom porukom.

- Dva meseca braka, a ja bih još 2.222 - napisala je ona uz njihove zajedničke fotografije, a detaljnije o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike