Đani oženio sina! Mladenci stigli nasmejani, a snajka sve iznenadila stajlingom!

21.10.2020

11:06 >> 11:39

0

Pevač je istakao da zbog situacije sa koronavirusom, intimno slavlje mogu da upriliče samo u kućnim uslovima

Đani oženio sina! Mladenci stigli nasmejani, a snajka sve iznenadila stajlingom!
Copyright

Radiša Trajković Đani danas je oženio sina.

Folker i njegova porodica stigli su ispred opštine Savski venac, a zatim su pristigli i srećni mladenci, Miloš i Nina. Zbog situacije sa koronavirusom, Trajkovići nisu mogli da upriliče veliko slavlje, te će organizovati ručak u kućnim uslovima samo sa snajkinim roditeljima i kumovima. Svi su jedva čekali da vide kakvu će haljinu mlada nositi, ali je sve iznenadila plavičastom nijansom kratkog modela, uz koji je obula patike.

 

Srećni mladenci, Nina i Miloš ATAImages/ Stefan Tomašević

Izgleda da je Đanijeva snajka želela da bude praktična, s obzirom na to da je trudna i da uskoro treba da postane mama. Umesto Nine, njena svekrva Slađa, Đanijeva supruga, došla je na venčanje u beloj džemper-haljini.

ATAImages/ Stefan Tomašević

– Mnogo smo srećni, iako ne možemo da organizujemo slavlje zbog korone. Ali, obeležićemo u kućnim uslovima sa Nininim roditeljima – istakao je pevač, koji je zbog kovida-19 najviše nagrabusio dosad. Naravno, kako to uvek biva, prolaznici su primetili pevača i njegovu porodicu, pa su zastajkivali, a Đani je uspeo čak i da se fotografiše s nekim fanovima na brzinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike