Zlata Petrović je bila u dugovima do guše: Sve što zaradim, moj sin prokocka! Prošla je kroz agoniju

12.08.2022

14:08

1

U jednom trenutku je rešila da preseče i odvede ga na lečenje

Zlata Petrović je bila u dugovima do guše: Sve što zaradim, moj sin prokocka! Prošla je kroz agoniju
Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Zlata Petrović imala je godinama velike probleme, pokušavajući da spasi svog starijeg sina od opasnog poroka. Kako je ispričala, njen naslednik, kog je dobila sa pevačem Hasanom Dudićem, nasledio je talenat za kockanje od svoje bake, Zlatine majke, dok je ona nasledila talenat za pevanje.

- Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pevačica, a ja sam talenat za muziku nasledila od nje - priča pevačica i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović

- Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina, jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pevam.

Kako kaže, bilo joj je teško i danima je plakala što njen sin prokocka sve što ona zaradi.

- Posle je majčin porok prešao na mog sina i on se godinama lečio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna injih sam obezbedila. Sve sam morala sama da obavim, jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život.. Petnaest godina sam ćutala i vraćala sve njegove dugove koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi da je dosta - rekla je Zlata za Svet, kako prenose domaći mediji, pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Zlata Petrović

- Stavila sam tačku na to! Toje bio kraj! Dosta sam ja sebe krivila za sve to!

Inače, Zlatin sin se danas uspešno bavi muzikom i u odličnim je odnosima i sa majkom, i sa ocem, a podario im je i unuke. Iako se Zlata jako plašila da i mlađi sin Jovan kog ima sa Zoranom Pejićem Pejom ne povuče gen na babu, to se nije desilo. Osim što je pravi lepotan, Jovan studira i radi, a često i prati majku na javnim dešavanjima, gde uvek privuče pažnju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike