Emotivna poruka Kloi Kardašijan: Kim, srećan ti 40. rođendan!

22.10.2020

05:38 >> 06:08

0

,,Želim da si voljena, da te poštuju i cene, poručila je, između ostalog, poznatoj sestri

Emotivna poruka Kloi Kardašijan: Kim, srećan ti 40. rođendan!
Copyright Kloi Kardašijan Printscreen ,,Jimmy Kimmel Live"

Kim Kardašijan Vest napunila je 40 godina, a njena sestra Kloi nije propustila priliku da uz niz fotografija na Instagramu objavi i veliku čestitku, te javno otkrije šta joj sve želi.

– Srećan ti rođendan, Kiks! Čitavog života sam ti se divila i nastaviću. Zato što si ambiciozna, mila, želiš da menjaš svet… Mogla bih da nabrajam do sutra. U mojim očima, ti si fantastična žena. Ti si ćerka, sestra, majka, supruga, prijatelj, svi od tebe traže savete… Uvek si bila posebna, u sebi si nosila svetlost. S ljubavlju, ,,pišeš” sopstvena pravila. Takođe, uvek si bila neverovatno hrabra, imala si samopouzdanja i verovala si da će sve da se odvije onako kako si zamislila. Tako je i bilo.

– Nemoj nikada to da izgubiš. Najvažnije od svega je to što si uvek želela da pomogneš ljudima da budu najbolja verzija sebe. U mojim si molitvama, jer želim da budeš voljena, da te poštuju i cene. Želim da ti se sve želje ispune. Zaslužuješ to! Svi te mnogo volimo i ponosna sam na tebe. Mnogima značiš, ali meni posebno – poručila je ona, pa izazvala brojne rekacije fanova, koji su se i priključili čestitkama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike