Bakić pred operaciju, posle preloma obe pete: Spasioci su pili u obližnjem restoranu, a ja zapomažem od bolova! (VIDEO)

02.08.2022 | 18:04

Autor: Milica Gudžulić

Bodibilder objašnjava kako je zbog nepažnje tamošnjih zaposlenih sada „trajno onesposobljen za bavljenje svojim poslom"

Copyright Lepomir Bakić, printscreen Youtube Lepomir Bakić

Lepomir Bakić se nešto ranije ovog dana oglasio na svom Instagramu i otkrio kako je u jednom akvaparku doživeo strašnu nezgodu, u kojoj je polomio obe pete. Kao što je i obećao - zatim je detaljno popričao o svemu na svom Jutjubu, uz tvrdnje da je sada „trajno onesposobljen za bavljenje svojim poslom" i to ne svojom krivicom.

Poznati bodibilder se uz stravične snimke polomljenih nogu prisetio svog boravka u Petrovcu na Mlavi, kao i drame posle koje je gotovo zapomagao od bolova.

- Oni tamo imaju nekoliko tobogana i bazena, na otvorenom i zatvorenom. Ja sam bio na otvorenom i, tu su me neki klinci prepoznali s Jutjuba, pitali da se slikamo... Sve je bilo super - počeo je on na svom kanalu, pa nastavio o tome kako se s pomenutom ekipom susreo i nešto kasnije, te da je bio i više nego voljan da se sa njima zabavi.

- Otišao sam na unutrašnji bazen. U međuvremenu je počela kiša, pa su se svi prebacili sa spoljašnjeg. Nisam ni pogledao tobogan i to da više ne ide ona voda, jer je neki kreten iz akvaparka isključio vodu. Tobogan je ostao bez vode, ali je bio vlažan od kiše - objašnjavao je Bakić, ističući kako se mladić koji se spuštao pre njega, znatno sitnije građe, zaustavljao na svom putu.

On, međutim, nije - pa ni na silu.

- Krenuo sam da se hvatam sa strane, isekao sam se ceo i nisam mogao da se zaustavim. Direktno sam nogama udario u zid. Spasioca nijednog nije bilo, drugo, tobogani nisu bili obeleženi da nisu za upotrebu. Treće - niko nije napomenuo da je voda isključena niti je stavio traku da ne može da se koristi... Apsolutna greška i odgovornost pravnog i odgovornog lica, koje ću tražiti na preispitivanje. I kamere, sve. Znam da svi gledate i da će reći da kamere nisu radile, ali ja imam toliko svedoka da su me trajno onesposobili za bavljenje mojim poslom, od kog živim i za fizičke aktivnosti u jednom doglednom periodu. Sutra idem na operaciju obe noge, držite mi palčeve - rekao je Lepomir, koji inače leži na Banjici, gde se, kako kaže, svi dobro brinu o njemu, na čemu je svakako zahvalan. POGLEDAJ GALERIJU

Jedan deo snimka zaključio je pitajući se šta li će još da ga snađe u životu, dok je u drugom napomenuo kako tamo gde je boravio vlada potpuni raspad sistema. Oni koji su mu se našli u okolini - oni su mu i pomogli, a kada su videli da ne može na noge, nastala je opšta panika. „Spasoci su, normalno, pili u obližnjem restoranu", naglasio je on, pa dodao kako mu je lekar koji ga je pregledao i snimao rekao kako je velika sreća to što je u treningu i što ima jake mišiće, posebno oko kičme.

Da nije tako, kaže, ostao bi nepokretan.

 

 

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/08/01/64c4e9adb45738d81958c1d6/uhd/64c4e9adb45738d81958c1d6.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c1d6",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1066352_th_1659367661.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam