Ana Nikolić se zabrinula, pa pitala obožavaoce da li se i njihove ćerke ponašaju kao njena Tara (FOTO)

22.10.2020

16:58 >> 19:29

0

Pevačica je sa pratiocima podelila intimni trenutak i zatražila savet

Ana Nikolić se zabrinula, pa pitala obožavaoce da li se i njihove ćerke ponašaju kao njena Tara (FOTO)
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić često objavljuje fotografije sa svojom naslednicom na Instagramu, ali se uvek trudi da joj sakrije lice na njima, želevši, po svemu sudeći, da pokaže svima kako provodi vreme sa njom, a da u isto vreme izbegne eksponiranje sopstvenog deteta.

Danas je na ovu društvenu mrežu postavila sliku na kojoj mala Tara drži dinosaurusa u ruci, pa se „požalila” obožavaocima zbog toga što, za razliku od ostalih devojčica, njena ćerka ne voli lutke.

– Da li samo moje dete ne voli, pod 1 – lutke, bebe, pod 2 – barbike, i jako je nerviraju, ali zato zna sve dinosauruse bolje od nekog profesora zoologije. Strašno! Pitam – napisala je Ana u okviru objave koja je izazvala veliki broj reakcija.

Foto: Printscreen Instagram

Pratioci su pevačici u komentarima pisali da to nije ništa neobično i posavetovali je da ne bude zabrinuta, dok su joj neki od njih poručili i da bi trebalo da bude ponosna što je njena ćerka drugačija.

Podsetimo, Nikolićeva je Taru dobila 3. avgusta 2017. godine iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom. Iako su se njih dvoje razveli, reper se redovno viđa se ćerkom, a Ana i on su, kako je pevačica u više navrata istakala, ostali u dobrim odnosima zbog naslednice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike