To me izluđuje! Uroš Živković puni klubove, a jedna stvar na nastupu ga frustrira

27.07.2022 | 17:22

Pevač kaže da kao i najveće pevačke zvezde razmišlja o solističkom koncertu

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Uroš Živković jedan je od najtraženijih pevača mlađe populacije. Na privatnim slavljima zarađuje ogroman bakšiš, a u klubovima se traži i karta više za njegov nastup. O njegovim nastupima se uvek priča, a pevač kaže da mnogi ne znaju pozadinu svega.

Kako je objasnio, on daje sve od sebe da bude perfektno, ali rešavanje tehničkih problema nije u njegovoj moći, te ga to frustrira.

ATAImages/ Antonio Ahel/Tik tok
Uroš Živković

 

- Na nas utiču tehničke stvari i umor. Mi imamo veliko samopouzdanje i sigurni smo u to što radimo. Ja kada negde dođem i ako je sve kako treba ja ne sumnjam u dobru žurku, ali dešava se da dolazi do tehničkih problema, gde ne valja ozvučenje... To utiče na mene psihički, i to me izluđuje, to ne volim zato što sam ja profesionalac i imam dobrog muzičara i mi dođemo da damo sve od sebe, a nismo dobili kvalitetan odgovor sa druge strane - ispričao je Uroš nedavno u emisiji „A sad malo ja“. 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Uroš Živković

 

Kao najveće muzičke zvezde, Živković mašta o svom solističom koncertu.

- Gledao sam velike koncerte Sinana Sakića, koje su to emocije koje ne mogu da se obuzdaju, iskreno mislim da kada bih to doživeo mogao bih tu da umirm. To su neki snovi... Samo neka je zdravlja i dobrih ljudi koji vele dobru muziku i mi ćemo da ih uveseljavamo, vidimo se za 10 godina u Areni - kazao je Živković.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam