Dženifer Aniston konačno izašla iz kuće: Posle osam meseci, prošetala Beverli Hilsom! FOTO

24.10.2020

10:13 >> 07:11

0

Otkako je počela pandemija, glumica nije napuštala svoju vilu, a neki smatraju i da se emotivno razočarala

Dženifer Aniston konačno izašla iz kuće: Posle osam meseci, prošetala Beverli Hilsom! FOTO
Copyright Profimedia

Otkako je koronavirus počeo da se širi u celom svetu, javne ličnosti smanjile su aktivnosti, pa i najpopularniji holivudski glumci.

Dženifer Aniston konačno je viđena na ulicama Beverli Hilsa, nakon što gotovo osam meseci nije napuštala svoju vilu vrednu više od 20 miliona dolara. Strah koji glumica verovatno ima zbog pandemije, uticao je na to da u javnosti ponaša savesno. Dženifer se dobro obukla, pa je osim zaštitne maske imala dugačak džemper i šal. Iako je verovatno mislila da neće biti prepoznata zbog potpuno jednostavnog stajlinga i maske na licu, paparaci su je uslikali kako šeta skrštenih ruku sa prijateljicom. Nju je dovezao vozač u džipu, a da bi joj vožnja bila prijatnija, podigla je nogu na instrument tablu.

Dženifer Aniston Profimedia

Dženifer se poslednji put pojavila u javnosti na proslavi svog 51. rođendana u februaru, a posle toga nijednom nije viđena. Iako je gostovala u mnogim emisijama tokom vremena pandemije, uvek je bilo samo internet uključenjem. Anistonova je istakla da voli što vreme provodi u kući i time potvrdila da, osim što je predostrožna, da koristi priliku da se odmori.

Profimedia

– Volim da budem kod kuće i ponekad se izolujem potpuno. Nemojte pogrešno da me shvatite. Kod kuće mi je jako udobno i sigurno mi nije teško da se potpuno isključim iz sveta – rekla je ranije. Međutim, u američkim medijima kruže glasine da se glumica osamila i zato što se ponovo emotivno razočarala, te da joj ne prija što je Bred Pit našao novu devojku Nikol Poturalski. Pre nego što je glumac uplovio u novu romansu, početkom godine se pisalo da su se Dženifer i Pit pomirili, ali to izgleda ipak nije bio slučaj.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike