Pevačica zahtevom iznenadila Baneta Opačića: Bio je u čudu, skoro nikad nije doživeo to!

24.10.2020

19:50 >> 09:09

0

Poznati tekstopisac i kompozitor šokirao se kada se vratila kod njega nakon što je dobila pesmu

Pevačica zahtevom iznenadila Baneta Opačića: Bio je u čudu, skoro nikad nije doživeo to!
Foto: G. A./ATAImages

Mlada pevačica Lena Čolak, koja je pažnju javnosti privukla takmičeći se u „Zvezdama Granda”, što zbog pevačkog atelenta, što zbog neobične frizure, predstavila je publici novu pesmu „Majko”, koja je mnoge rasplakala.

Pesmu je radio Bane Opačić, kojem je Lena, na njegovo iznenađenje, vratila strofu da je ponovo napiše, što se poznatom tekstopiscu sigurno nije često dešavalo.

– Javila sam se Banetu i rekla mu kakvu pesmu želim da mi napiše, tačno sam mu dala smernice i „ispričala priču”, a onda je on to uradio maestralno dobro, bolje nego što je moglo da se zamisli. Kada sam stigla kod njega u atelje, on je seo za klavir, odsvirao je i otpevao, nakon čega sam se rasplakala kao kiša. Plakala sam dugo, ustala sam i zagrlili smo se, nisam mogla da dođem sebi od naboja emocija – rekla je Lena za Telegraf.rs i dodala:

Lena Čolak
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Kada sam kasnije krenula kući, pustila sam snimak koji smo napravili, i naravno, opet sam se rasplakala. Pošto se druga strofa piše naknadno, istina je da sam je vratila da mi napiše opet jer sam znala da može da bude maestralno dobra kao i prva. Bio je malo u čudu, jer skoro nikad nije doživeo da neko nešto vrati i traži ponovo, ali sam tačno znala šta želim i on je to razumeo. Nakon nekoliko dana poslao mi je ponovo napisanu drugu strofu i od samog čitanja teksta sva sam se ježila. Bane je čovek koji se jednom rađa, jer ume da prodre u srž svakog pevača i da emocije pretoči u muziku.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs