„Ne daj bože nikome ovakve nesreće” Otac preminule manekenke slomljen od bola: Anđele tatin

19.07.2022

13:44

0

Bojana je sahranjena juče

„Ne daj bože nikome ovakve nesreće” Otac preminule manekenke slomljen od bola: Anđele tatin
Bojana Šarac - Copyright Instagram printscreen/bolemene

Manekenka Bojana Šarac, preminula je 15. jula u 28. godini, a kako su mediji nezvanično saznali, ova devojka je izvršila samubistvo.

Vest o njenoj smrti je objavio njen otac Mladen Šarac na društvenoj mreži Fejsbuk i tako obavestio prijatelje o datumu ispraćaja na večni počinak.

 

 

Pošto je sahranio svoju ćerku, Mladen je uputio i poslednji pozdrav svojoj naslednici i emotivnim rečima se oprostio od nje.

- Hvala vam svima koji ste uz mene u najtežem trenutku mog života! Vaša podrška mi je sve i mnogo mi znači! Ne daj bože nikome ovakve nesreće! Anđele tatin, verujem da si na boljem mestu.

Bože, čuvaj mi moje dete - napisao je manekenkin otac na Fejsbuku.
Instagram printscreen/bolemene
Bojana Šarac

 

Podsetimo, Bojana je studirala psihologiju, ali je prevagnula ljubav prema modi, te je nastavila svoju karijeru u tom pravcu. Postigla je veliki uspeh kako u Srbiji, a tako i u inostranstvu, a u jednom od intervjua, je priznala sa kakvim preprekama se suočavala tokom karijere.

Instagram printscreen/bolemene
Bojana Šarac

 

- Ja kao manekenka sam imala jako velikih problema na početku, mene niko nije hteo da uzme zbog visine. I onda sam ja u tom momentu pomislila „kakve veze ima visina, pogledaj me kako izgledam!”. Ja znam da se fotkam, pa znam da se fotkam, bilo mi je potpuno neshvatljivo da će meni neko stvarno zbog 5 centimetara uništiti karijeru - rekla je pre dve godine mankenka za „Univerzitetski odjek”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike