Rada Manojlović pod stresom, ne spava noćima: Zbog povrede nosi zavoje, ali i dalje nastupa!

16.07.2022

11:25

1

Pevačica je otkrila kako se oseća nakon nezgode koja joj se dogodila

Rada Manojlović pod stresom, ne spava noćima: Zbog povrede nosi zavoje, ali i dalje nastupa!
rada manojlović (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović je nedavno, na jednom nastupu, pala kada je pokušala da se popne na binu i povredila kolena na obe noge. Hitna pomoć je odmah reagovala, a nekoliko dana kasnije, pevačica otkriva kako se oseća.

Mnogi su pomislili da će otkazati nastupe zbog povrede, ali ona to ipak nije učinila. Pojavila se sa zavojima na nogama, ovog puta u kratkoj haljini jer, kako je rekla, samu sebe je izmalerisala što je obukla dugu kada joj se desio pad.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- Dobro sam, još uvek je to jako sveže, ali sam bila kod jednog fenomenalnog doktora i psihički me je opustio. Rekao mi je da se ponašam normalno jer nisam ništa slomila, to je ono najvažnije. Bog me čuva, kad već nemam pameti imam sreće. Ono je bio čist beton, a ja glumim kaskadera na bini. Ljudi su sa manjih visina padali i pucale su im čašice i svašta nešto, a ja sam prošla bez ušivanja - rekla je Rada za Blic, pa dodala:

- Možda bih i mogla da savijem kolena, ali ja se sada plašim, ali su stvarno oderotine, šteta ovakvih nogu.

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

Na pitanje da li je planirala da otkaže nastupe zbog povreda kaže da je bilo i misli o tome, ali da je ipak odlučila da nastavi sa poslom.

- Ne spavam tri noći, pod stresom sam. Navikla sam da igram i znate kako izgledaju moji nastupi i nemam pojma kako ću dalje da nastupam. Ne znam kako to da izvedem, da li ću od adrenalina ponovo da skočim i da se ponovo povredim. Inače mrzim bol, prag tolerancije mi je nula. Nisam smotana i nisam se nikad udarila, ovo je prvi put - rekla je Rada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike