Šon puca po šavovima! Otkazao sve nastupe, pa progovorio o svom zdravstvenom stanju: Što je mnogo, mnogo je! (FOTO)

11.07.2022 | 05:45

Autor: Milica Gudžulić

Pevač objašnjava kako putuje od petnaeste zbog svoje muzike, te da više nije ustanju da to dobro i podnosi

Copyright Profimedia

Šon Mendez je, prema pisanju stranih medija, bio primoran da otkaže nastupe, te odloži „Wonder" svetsku turneju zbog problema s mentalnim zdravljem. Na tu temu je i izdao saopštenje na Instagramu, objasnivši da mu najpre odvojenost od porodice i prijatelja mnogo teže pada nego ranije.

Zato je sada posle „šake izvedbi" po Kanadi rešio da malo pričeka kada je Amerika u pitanju i uprkos tome što zna da će mu pauza biti od pomoći - teška je srca doneo ovu odluku.

- Ovo što moram sad da vam kažem mi srce slama, ali moraću da odloži nastupe zakazane za naredne tri nedelje do daljeg. Po turnejama sam od svoje petnaeste i, iskreno, uvek mi je bilo teško da odlazim tako daleko od prijatelja i porodice - počeo je Šon, koji će u avgustu ove godine napuniti 24 godine.

- Posle nekoliko godina koje nisam proputovao, pomislio sam da sam spreman da se vratim na točkove. Međutim, nisam bio u pravu i sad sam već na ivici zbog toga, pucam po šavovima. Razgovarao sam s timom, svojim lekarima takođe i zaista mi treba malo vremena. Da se posvetim sebi i svom mentalnom zdravlju, prvo i osnovno - istakao je on, pa zaključio:

- Čim saznam nešto više, javljam se. Volim vas.

Brojni fanovi ubrzo su počeli da mu šalju reči podrške, a među njima je bilo i poznatih lica, poput koleginice Rite Ore, te Rajana Garsije iz sveta sporta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

 

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam