Aleksandra za Anastasiju ima samo reči hvale: Nju zaista vredi imati za prijatelja

25.10.2020

13:34

0

Pevačica je progovorila o svom prijateljstvu s koleginicom, koje su nastavile da neguju nakon nesporazuma

Aleksandra za Anastasiju ima samo reči hvale: Nju zaista vredi imati za prijatelja
Copyright Aleksandra Prijović ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović otvorila je dušu nedavno gostujući u ,,Premijeri – Vikend specijalu”, pa progovorila o prijateljstvu sa Anastasijom Ražnatović, koja je, kako kaže, dobra i vaspitana devojka koju vredi imati za prijatelja. Iako zbog izvesnog nesporazuma dve pevačice nisu razgovarale jedno vreme, sada je sve ponovo u najboljem redu i jedna za drugu imaju samo reči hvale.

– Da ne ulazim u priče, jer bi trajalo pola sata, ali mi smo se družile jedno vreme. Nismo se posvađale nikad, nego neki ljudi šire priče, a kad smo mi sele i popričale, shvatile smo da mi nemamo nikakav problem. Ona je jako dobra i vaspitana devojka, sada se ponovo družimo, nju zaista vredi imati za prijatelja. Nekim drugim ljudima nije odgovaralo da se mi družimo – rekla je Aleksandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on May 29, 2020 at 8:53am PDT


Ražnatovićeva takođe ne krije da je u jednom trenutku došlo do nesporazuma, te da su se udaljile. Ona je za domaće medije ispričala da Aleksandri tada nije došla na svadbu jer već nisu bile u kontaktu godinu dana, ali da su na kraju ipak našle zajednički jezik i nastavile druženje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike