Jeziva ispovest ćerke čuvenog glumca zgrozila planetu: Silovao me je od pete godine, govorio da je to normalna stvar!

27.06.2022

21:41

0

Autor: Marija Mitić

Stravične tvrdnje Pole Kinski, ćerke čuvenog nemačkog glumca Klausa Kinskog, obišle su svetske medije

Jeziva ispovest ćerke čuvenog glumca zgrozila planetu: Silovao me je od pete godine, govorio da je to normalna stvar!
profimedia-0699260476 - Copyright Profimedia

Intervju Pole Kinski za "Stern" magazin odjeknuo je planetom za veoma kratko vreme, nakon što je iznela jezive tvrdnje o silovanju od strane rođenog oca, Klausa Kinskog.

Ona je rekla da je otac, glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima Vernera Hercoga silovao od njene pete i da je to trajalo 14 godina.

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina.

Klaus Kinski je mrtav od 1991. godine pa je teško proveriti te tvrdnje, ali njegova ćerka kaže da je godinama živela u strahu da joj niko neće verovati, ali da je konačno rešila da progovori.

Glumica je rekla da je godinama trpela njegovo nasilje, što seksualno, što fizičko, kao i verbalno zlostavljanje, kao i da je ponašnje njenog oca često bilo zastrašujuće, prenosi "Guardian".

Profimedia
 

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje - i naglasila da joj je otac pričao da je njegovo ponašanje veoma normalno i da tu nema ničeg spornog i da očevi širom sveta rade to isto svojim ćerkama. Ona je sve to opisala do detalja u svojoj knjizi i ocu koji je preminuo 1991. godine od srčanog udara.

- Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada - i naglasila da je večito bila rastrzana između poriva da mu udovolji i da ga odbije.

- Napisala sam knjigu jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdiži iz godine u godinu, morala sam da reagujem - rekla je i osvrnula se na činjenicu da njegog oca smatraju glumačkim genijem i da je upravo iz tog razloga želela da objasni pravo stanje stvati i pokaže realnu sliku svog oca.

Rekla je i da nikada nije mogla da gleda filmove svog oca u kojima je obično glumio tirane, kriminalce i odmetnike.

Profimedia
 

- Kada bih videla deo tih filmova, pomislila sam kako je on takav i privatno. I kako god, ja sam sve te stvari iskusila i to je istina - rekla je Pola.

Nastasja Kinski, polina polustestra sa kojom glumica nije imala dublji kontakt je rekla da je ponosna nju što što je progovorila, a rekla je i da je Klaus pokušao i nju da zlostavlja. 

Nastasja je negirala da je i ona bila žrtva očevog seksualnog zlostavljanja, ali je priznala da ju je on maltretirao na druge načine, te da je jednom pokušao i da je seksualno napastvuje, ali da nije uspeo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike