Jeziva ispovest ćerke čuvenog glumca zgrozila planetu: Silovao me je od pete godine, govorio da je to normalna stvar!

27.06.2022

23:41

0

Autor: Marija Mitić

Stravične tvrdnje Pole Kinski, ćerke čuvenog nemačkog glumca Klausa Kinskog, obišle su svetske medije

Jeziva ispovest ćerke čuvenog glumca zgrozila planetu: Silovao me je od pete godine, govorio da je to normalna stvar!
Profimedia

Intervju Pole Kinski za "Stern" magazin odjeknuo je planetom za veoma kratko vreme, nakon što je iznela jezive tvrdnje o silovanju od strane rođenog oca, Klausa Kinskog.

Ona je rekla da je otac, glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima Vernera Hercoga silovao od njene pete i da je to trajalo 14 godina.

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina.

Klaus Kinski je mrtav od 1991. godine pa je teško proveriti te tvrdnje, ali njegova ćerka kaže da je godinama živela u strahu da joj niko neće verovati, ali da je konačno rešila da progovori.

Glumica je rekla da je godinama trpela njegovo nasilje, što seksualno, što fizičko, kao i verbalno zlostavljanje, kao i da je ponašnje njenog oca često bilo zastrašujuće, prenosi "Guardian".

Profimedia
 

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje - i naglasila da joj je otac pričao da je njegovo ponašanje veoma normalno i da tu nema ničeg spornog i da očevi širom sveta rade to isto svojim ćerkama. Ona je sve to opisala do detalja u svojoj knjizi i ocu koji je preminuo 1991. godine od srčanog udara.

- Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada - i naglasila da je večito bila rastrzana između poriva da mu udovolji i da ga odbije.

- Napisala sam knjigu jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdiži iz godine u godinu, morala sam da reagujem - rekla je i osvrnula se na činjenicu da njegog oca smatraju glumačkim genijem i da je upravo iz tog razloga želela da objasni pravo stanje stvati i pokaže realnu sliku svog oca.

Rekla je i da nikada nije mogla da gleda filmove svog oca u kojima je obično glumio tirane, kriminalce i odmetnike.

Profimedia
 

- Kada bih videla deo tih filmova, pomislila sam kako je on takav i privatno. I kako god, ja sam sve te stvari iskusila i to je istina - rekla je Pola.

Nastasja Kinski, polina polustestra sa kojom glumica nije imala dublji kontakt je rekla da je ponosna nju što što je progovorila, a rekla je i da je Klaus pokušao i nju da zlostavlja. 

Nastasja je negirala da je i ona bila žrtva očevog seksualnog zlostavljanja, ali je priznala da ju je on maltretirao na druge načine, te da je jednom pokušao i da je seksualno napastvuje, ali da nije uspeo.

BONUS VIDEO:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti