On je pobednik "Zvezda Granda": Nermin Handžić dobija pesmu i automobil! (FOTO)

25.06.2022

22:50

2

U studiju je bilo vrlo napeto, a Viki Miljković i Đorđe David bili su najviše uzbuđeni

On je pobednik "Zvezda Granda": Nermin Handžić dobija pesmu i automobil! (FOTO)
pobednik Nermin Handžić (6) - Copyright 24sedam/M.G.

Večeras je 16 kandidata ušlo u veliku završnicu 15. sezone muzičkog šou programa „Zvezda Granda”, a pobedu je odneo Nermin Handžić iz Bosne i Hercegovine.

 

24sedam/M.G.
Ceca Ražnatović čestitala Nerminu Hamdžiću

Posle 10 meseci velike borbe, stresa, priprema, publika je odlučila da sa titulom pobednika ovog muzičkog takmičenja izađe devetnaestogodišnji Nermin, koji je bio pod mentorstvom Viki Miljković.

24sedam/M.G.
Finale Zvezda Granda

 

Prilikom proglašenja pobednika na sceni su letele konfete, a takmičara su obuzele emocije, te se na sceni i plakalo. Pre nego što je Saša Popović pročitao ime pobednika, na scenu su izašle porodice superfinalista, a nervinu su tu bili otac i majka koji su bili veoma uzbuđeni.

Aleksandar Josifovski i Nermin Handžić ostali su u superfinalu, a prethodno je ispala kandidatkinja Ane Bekute, Sandra Mladenović.

Inače, 386.488 glasova je stiglo u superfinalu, a od toga 88.650 glasova je imao drugoplasirani.

Podsetimo, roker Đorđe David u ovoj sezoni prednjačio je sa brojem kandidata koji su prošli, a prolazak Josifovskog u finale je doživeo veoma emotivno.

David je zbog njega i nedavno zaplakao, a za njim i Aleksandar, jer je otkrio krupan detalj tokom rada s njim.

- Prošle godine pitam Popovića: ''Šta se desilo? Što nije prošao u finale?'' Kaže on meni: '' Đole, nekako je mrtav i nema snagu.'' Ovaj čovek koji stoji ovde je bio notorni alkoholičar, imao stravične probleme, nije mogao da se trezni, nije znao gde je dan, gde je noć - pričao je roker sa knedlom u grlu i dodao:

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Đorđe David

- Ove sezone kad sam ga vratio imao sam samo jedan uslov a to je da primi blokatore i da zaboravi na alkohol, na šta je pristao. Ti produkciji dođeš milion dolara a meni 100 hiljada za svu muku koju si mi priredio - ridao je Đorđe sve vreme, a žiri je zbog njegovih reči ostao nem.

Podsetimo, pobednik dobija dve pesme, automobil i kompletan marketing. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike