„Varalici sa Tindera” se ne piše dobro: Pošto je opljačkao brojne žene, sad sve dolazi na naplatu

25.06.2022 | 14:13

Izraelska bogataška porodica je tužila Šimona jer je njihovo prezime koristio kako bi obmanuo devojke

Copyright Profimedia

Prevarama „Varalice sa Tindera” došao je kraj. Naime, Šimon Hajut, koji se po dokumentarcu s „Netfliksa” predstavljao kao Sajmon Levijev, kao naslednik bogate izraelske porodice sledeće nedelje ide na suočavanje sa porodicom čije je ime krao godinama i na taj način obmanuo brojne devojke za novac. 

Posle emotovanja filma „The Tinder Swindler” Šimon je izjavio da je u pitanju samo skup laži, za koje on nikako nije vezan. Bez obzira i na ispovesti žena, koje i dalje grcaju u dugovima zbog njega, njegova je „pesma” da je kao „singl” momak samo želeo da upozna nekoga i ništa više.

Profimedia
Varalica sa Tindera

 

Pretvarajući se da je naslednik bogate izraelske porodice Sajmon Hajut, kako se predstavljao, živeo je na visokoj nozi, a sve su mu obezbedile žene iz kojih je, izmišljenim pričama, izvlačio ogromne svote novca.


Čagit Levijev, izvršna direktorka „Leviev Group USA” i ćerka izraelskog dijamantnog tajkuna Levija Levijeva rekla je:

- Godinama smo patili zbog filma „Tinder Swindlera”. Znali smo da vara žene i kompanije koje su nam dolazile i tražile da podmirimo dugove. Toliko smo se trudili da ga nateramo da stane.

Zatim je predstavljen Netfliksov dokumentarac koji je postao globalni hit, a Čagit je znala da on znači Sajmonov kraj.

Profimedia
Varalica sa Tindera

 

- Znala sam da je igra za njega gotova. Više nije mogao da se pretvara da je neko ko nije, manipuliše, a ni da laže žene. Jednostavno, uhvaćen si. Svi su te videli - rekla je ona i dodala kako ju je zaprepastio emocionalni aspekt filma.

- On je u svojoj glavi zaista posedovao tu kompaniju, što je, svakako, bolesno i ludo.

Iako „Prevarant s Tindera” pokušava sve kako se ne bi pojavio na sudu, Čagit je uverena da postoji pravda i da će „uskoro sve doći na svoje mesto". U tužbi se navodi da je Sajmon prevario, falsifikovao i povredio žene, muškarce i kompanije širom sveta", predstavljajući se kao član porodice Levijev.

U međuvremenu, njegove žrtve Čečil Fjelhoi, Pernila Sjoholm i Ajlen Šarlot još uvek su dužne novac u vrednosti od 700.000 dolara.

Iako mnogi prave šale na njegov račun, one su podsetile kako ne treba isključiti činjenicu da je Sajmon zaista opasan čovek kog se treba paziti.

- Moramo se zaštititi od njega i strpati ga u zatvor - kazale su devojke koje je „Prevarant sa Tindera” obmanuo.  

Bonus video: 

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/06/01/64c4e9adb45738d81958c33c/uhd/64c4e9adb45738d81958c33c.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c33c",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1039447_th_1656160367.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam