Ovo je sin Voje Nedeljkovića: U javnosti se ne pojavljuje, a zbog ovoga je voditelj preponosan na njega (FOTO)

22.06.2022

13:31

0

Nikada nije previše eksponirao porodicu

Ovo je sin Voje Nedeljkovića: U javnosti se ne pojavljuje, a zbog ovoga je voditelj preponosan na njega (FOTO)
Voja Nedeljković G.G./ATAImages - Copyright G.G./ATAImages

Voditelj Voja Nedeljković već godinama je u braku sa lepom doktorkom Majom, sa kojom ima sina Đorđa. I dok njegovu suprugu tu i tamo vidimo na javnim događajima sa njim, Nedeljkovićev sin nije deo javnog sveta, ali je ponosni tata morao sada njime da se pohvali.

ATAImages/ A.A.
Voja Nedeljković sa suprugom Majom

Đorđe je, naime, završio srednju školu, pa je imao matursko veče, a tada je nastala fotografija koju je voditelj objavio na svom nalogu na Instagramu.

- Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hajat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac - napisao je Voja, pa nastavio:

 

 

- Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine!- poručio je ponosni tata, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

Podsetimo, Voja je u 19 godina u braku sa lepom doktorkom Majom sa kojom ima sina Đorđa, a voditelj je u jednom intervjuu otkrio da njegov naslednik ne planira da krene stopama svog oca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike