Marija Šerifović se zbog jednog stajlinga gorko kaje: To je bila opklada, odradila sam je zarad šoua!

28.10.2020

19:54 >> 08:38

0

Pevačica je napomenula da joj zbog izgleda s Beovizije iz 2007. padaju razne crne misli na pamet

Marija Šerifović se zbog jednog stajlinga gorko kaje: To je bila opklada, odradila sam je zarad šoua!
Copyright Marija Šerifović ATAImages/Antonio Ahel

Osim što je nedavno počela da snima videe za svoj Jutjub kanal i na taj način posebno raduje svoje fanove, Marija Šerifović koristi tu priliku i da popriča sa njima, te iskreno odgovori na neka njihova pitanja.

Tako je, kada je videla pitanje koje se ticalo ,,Beovizije” iz 2007. godine, otkrila da joj se tadašnji stajling i nije mnogo dopao, te da joj se sada zbog toga razne crne misli vrzmaju po glavi. Podsetimo, ona se na takmičenju pojavila u suknji, iako inače nema takvih ,,izleta”.

– Kada se setiš stajlinga prve večeri ,,Beovizije”, pada li ti na pamet samoubistvo? – glasilo je pitanje, a pevačica je iskreno odgovorila:

– Pada mi na pamet i samoubistvo, da se otrujem, ubijem, da učinim sebi neki težak zločin, ali nema veze. To je bila jedna kvalitetna opklada, koju sam ja odradila zarad šoua. Odmah da se razumemo, ja sebi izgledam kao potpuni keten, kao potpuni idiot u tome, kao Ursula iz ,,Male Sirene”. Fuj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Sep 10, 2020 at 9:45am PDT

Inače, Marija je nastupom na toj ,,Beoviziji” sebi obezbedila učešće na ,,Evroviziji”, sa koje se vratila kao pobednica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike