Nele kupio kuću staru 100 godina! Rokerovo parče raja na Kosmaju: Dok on pravi rakiju, žena je zadužena za džem!

14.06.2022

19:55

0

Kad je zbog zdravlja malo „povukao ručnu" - tad se i preselio, pa sad uživa za sve pare

Nele kupio kuću staru 100 godina! Rokerovo parče raja na Kosmaju: Dok on pravi rakiju, žena je zadužena za džem!
Copyright Nele Karajlić ATAImages/Antonio Ahel

Nele Karajlić je godinama radio punom parom, a to mu se na kraju odrazilo i na zdravlje. Posle srčanog napada je, zato, rešio da se preseli i malo „povuče ručnu" što se obaveza tiče.

Parče raja našao je na Kosmaju.

- Kupio sam kuću, staru sto godina, malo je doradio. Pravim domaću rakiju, a za džem je zadužena supruga. Zna se ko je rakija, a ko džem, kod nas je prirodna podela - ispričao je kroz osmeh za „Blic" poznati roker pa dodao:

- Ova godina će biti rodna, kruška je odlična, kajsija onako, šljiva nije dobra, ali mislim da će grožđe biti dobro. Vino će da teče ko mleko.

Što se tiče scene, sa druge strane, svakom novom bendu je svakako podrška.

- Podržavam svaki rok bend. Svako ko danas uzme instrument u ruke i želi da izrazi sebe i svoju emociju na neki način predstavi sebe publici i tom svojoj pesmom nekog prodrma i uzdrma, rasplače, to podržavam. To je jedan plemenit zadatak, neka vrsta duhovnog medicinskog radnika - smatra Karajlić, kao jedan od onih koji ne odmahuju glavom na spomen sujete među kolegama.

Nele Karajlić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svaki umetnik mora da ima sujetu, jer ta sujeta gura tebe da bi bio to što jesi. Advokat ne bi smeo da bude sujetan, ali umetnik mora da bude. Između mene i sina, još uvek postoji neki odnos otac i sin, tako da on ne može da bude baš oštar prema meni, koliko ja mogu prema njemu - rekao je Nele, koji sada sarađuje sa naslednikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike