Kija se srušila pored automobila, spasio je nepoznati mladić: Mislila sam da ću umreti! (FOTO)

14.06.2022

14:53

0

Pevačica se bila veoma uplašila, jer je pomislila i da će umreti pored svog automobila

Kija se srušila pored automobila, spasio je nepoznati mladić: Mislila sam da ću umreti! (FOTO)
Kija Kockar - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pošto joj se iznenada slošilo, Kristina Kija Kockar je pala u garaži pored automobila. Na svu sreću, nepoznati mladić joj je pritekao u pomoć, a zatim se i obratila lekaru. Pevačica ne krije da ju je sve izuzetno uplašilo, jer je u jednom trenutku pomislila i kako će umreti.

O svemu se oglasila na Tviteru, ne bi li ujedno i smirila svoje brojne fanove, koji su se zabrinuli zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

„Ovako neću dugo..."

- Život mi je prošao pred očima. Ovako neću dugo, smesta da se menja. Mislila sam, majke mi, da ću umreti - požalila se Kija na pomenutoj društvenoj mreži, pa zatim u komentarima i objasnila šta se dogodilo.

- Cela desna strana torzoa, ogroman bol sa trncima u desnoj ruci i samo sam pala na pod pored auta u garaži, hvala Bogu neki dečko naišao. Imam veliki pritisak i veći puls, sad sam izmerila. Još me boli, ali kad ležim lakše mi je. Ali dok sam ležala rekoh to je to, kolika bol i nemoć! Na vezi sam sa doktorom, pa pratim sad... I opet meni u glavi šta još treba da uradim. Katastrofa koliko sam preuzela stvari na sebe da sam zaboravila na sebe - poručila je ona, koja se kasnije oglasila i za „Pink.rs", pa dodala kako će se narednih dana isključivo odmarati, jer su pred njom velike poslovne obaveze.

Kija Kockar Twitter screenshot / realKIJAKOCKAR
 

- Dobro sam sada, hvala na pitanju. Jako mi je bilo loše, pozlilo mi je. Imala sam mnogo obaveza, sebi sam natovarila sve i svašta, a zanemarila sam sebe i svoje zdravlje. Na vezi sam sa doktorom, vodim računa o ishrani, pazim na pritisak i odmaram. Ležaću, odmoriću nekoliko dana, biće sve okej. Čeka me uskoro turneja sa Lukasom - zaključila je ona, pa se na Instagramu još jednom zahvalila komšijama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike