Zajednička ispovest Lune i Marka! Đoganijeva o roditeljima, braku i Gagijevoj verenici: Nas dve imamo švedske krvi! (VIDEO)

13.06.2022 | 06:30

U intervjuu za 24sedam ona otkriva da će se truditi da drži mamu i tatu na okupu

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković daleko iza sebe su ostavili rijaliti, suze, svađe, sada su se okrenuli ćerki Miji i kažu da rade na novoj prinovi, kako bi naslednici podarili brata.

Da među njima ne postoji poverenja, braka ne bi ni bilo, biznis im kako kažu ide odlično, zarada je dobra, te je tako jasno i odakle sve nekretnine koje su kupili.

24sedam/D. B.
Luna Đogani, Marko Miljković

U emotivnom intervjuu za 24sedam Luna i Marko otkrivaju detalje svog privatnog života, zbog jednog pitanja Luna je bila na ivici suza, pa je Miljković pokušao da izvadi situaciju. 

Bilo je reči i o tome kakav odnos imaju sa Anabelom i Gagijem, kako im se dopada Đoganijeva izabranica, a na nekoliko trenutaka smo se vratili i u detinjstvo Đoganijeve.

Da li misliš da ćeš se pokajati što si napustila pevanje? Gde je veća zarada u muzici ili ipak na Jutjubu.

- Nikad ne reci nikad! Neću sada da kažem da zauvek ostavljam muziku. Za sada ne, ne želim da radim sada nešto, zato što to neko očekuje od mene. Za sada sam na nekom odmoru. Sutra ne znam šta će biti. Trenutno sam zadovoljna ovime što se bavim i sve ide kako treba. Što se tiče zarade, mi smo stvarno zadovoljni. 

24sedam/D. B.
Luna Đogani, Marko Miljković

Šta je za vas idealan brak?

Marko: Idealan brak je ovo što mi imamo. Apsolutno se savršeno slažemo u svemu, imamo apsolutno poverenje, poštovanje. To je najbolji brak! Mi bismo se sutra rastali da nešto nije kako treba. Niko neće da trpi, niti ja, niti ona. Imamo blagih nesuglasica, ali su tu i kompromisi, svi to imaju. Kod nas valja, sve je kako treba. 

Luna: Ništa nije idealno, ali mi smo izgradili jedan takav odnos i tako živimo. Čim smo mi ovoliko zajedno, čim se držimo zajedno, i ostaćemo zajedno. Ja ništa ne mogu da trpim. 

Da li dobar i miran život koji sada imaš sa svojom porodicom, može da nadomesti neke stvari iz detinjstva koje nisi imala?

- Ne mogu da kažem da mi je nešto falilo u detinjstvu. Jedino što će mi faliti jeste da mama i tata uvek budu na okupu. To je ono što želim i mojoj Miji, da uvek ima mamu i tatu pored sebe. Anabela i Gagi ne pričaju, ja stvano ne bih o tome. Meni je bitno da su oni tu, uz moju ćerkicu, a sad kakav će oni odnos imati, ja se ne mešam u to. Meni ovako odgovara, njima tako odgovara i ja se tu ne bih mešala. 

U rijalitiju si puno plakala, sada si ispunjena i srećna. Da li se sada desi neka suza i kada si poslednji put zaplakala?

Luna: Da, zaplakala sam juče ili prekjuče zbog klipa koji smo napravili za našu ćerkicu koji će biti pušten na rođendanu. Neki njeni trenuci. Jao, ne mogu da pričam, zaplakaću.

Marko: Najmanji je problem da Luna pokaže emociju. Lako je nju rasplakati. 

Da li misliš da ćeš ti Miji biti bolja majka, nego što je Anabela tebi?

- Svaka majka je najbolja majka. Ono što ona zna da je najbolje, ona to i radi. To sam shvatila i iz svog primera, kada sam ja dobila ćerka. Nijedna majka nije savršena, ali svaka daje sve od sebe da bude savršena. Mislim da sam ja za moju Miju savršena majka. 

Antonio Ahel/ATAImages
Anabela Atijas i Andrej Atijas

Da li je Anabela klasična baka ili se po nečemu izdvaja od drugih?

- Anabela je super baka, posvećena je Miji, ona je voli. Meni je drago što imaju takav odnos. 

Gagi se verio, kako ste zadovoljni njegovim izborom? 

24sedam/D. B.
Gagi Đogani

Marko: Deda mora da da neku ekskluzivu. Ništa mu ne fali. Mi smo znali kad će da je veri, kako je on to sve pripremao. Zadovoljni smo Gagijevim izborom. Ja nisam pomagao pri izboru vereničkog prstena, ali Luna jeste.

Luna: Ja sam kao ćerka njemu pomogla pri odabiru, jer znam šta mi žene volimo. Vedrana je jedna predivna žena, tata je zaista srećan kraj nje i meni je to najbitnije. 

Mnogi su primetili sličnost između tebe i Gagijeve verenice, da li i ti misliš tako?

- Pa moguće. Obe smo Šveđanke, ja sam rođena tamo, ona živi tamo. Imamo te neke sličnosti i „švedske krvi“. 

Instagram printscreen/gagiidjogani
Devojka Gagija Đoganija

Mia je Markova kopija, a šta je nasledila od tebe?

Luna: Ima tu neku toplinu, emociju. Kada me poljubi, zagrli, ja vidi tu sebe. Druželjubiva je, voli haos, ljude, ja sam isto takva. 

Marko: Živahna je, energična. Ja sam miran čovek, kod Mije to ne postoji. Ili spava ili je u haosu, tako da je tu temperamentnost i energiju nasledila od Lune. 

Ceo intervju sa Lunom i Markom pogledajte u nastavku, ali i kako je izgledao trenutak kada su Đoganijevoj bile oči pune suza, dok je pričala o ćerki. 

Bonus video: 

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/06/01/64c4e9adb45738d81958c3b1/uhd/64c4e9adb45738d81958c3b1.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c3b1",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1030978_th_1655042868.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam