Kontrakulturna o bivšem dečku s kojim je Elena Kitić: Samo za nju ima mesta kod mene u emisiji!

09.06.2022

06:57

0

Autor: Marija Mitić

Reper i voditeljka su bili dugo u vezi, a sada je folkerova ćerka uplovila u njegov život, zbog čega se digla prašina

Kontrakulturna o bivšem dečku s kojim je Elena Kitić: Samo za nju ima mesta kod mene u emisiji!
jala_buba_tas_23062018_00114 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kako je 24sedam prvi pisao, Elena Kitić je, ubrzo posle raskida sa Franom Pujasom, započela vezu sa reperom, a saznalo se  da je u pitanju Mihajlo Vujić, poznatiji kao Mixa. 

Ono što je zanimljivo jeste da je Mixa ranije, tačnije do 2019. godine bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Nikoić, poznatijom pod pseudonimom Kontrakulturna. Ona ne krije da bi u svojoj emisiji rado ugostila pevačicu, dok sa bivšim to ne bi bio slučaj.

- U mojoj emisiji gostuju svi ljudi koje publika želi da vidi. Elenu sam nekoliko puta zvala, jer smatram da je zvezda. Samo za nju i ima mesta kod mene - rekla je Jelena za domaće medije i dodala:

Facebook pritnscreen/ Jelena Kontrakulturna
Kontrakulturna i Mixa

- Nisam ničija suparnica, niti se takmičim sa bilo kim. Elenu slušam i pratim oduvek, želim joj sve najbolje. Nije mi jasno zašto me je bilo ko povezao s nekim ko u mom životu nije toliko dugo. Nikad nisam bila popularna kao bilo čija suparnica, devojka, ćerka.

Podsetimo, kada je šira javnost saznala da su Elena Kitić i Mixa Vujić u ljubavnoj vezi, za naš portal oglasila se Jelena Nikolić, koja je kratko poručila:

- Sve što sam imala da kažem o njemu rekla sam u svojoj knjizi "Izvoli", a njoj bih savetovala da je pročita. Želim im svu sreću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike