Sloba Radanović preležao koronu, s novogodišnjim nastupom još ne zna šta će biti, ali hoće da se ženi: Očekujte svadbu!

25.12.2020

08:15 >> 10:34

0

Sa Jelenom Đuričanin živi već mesecima unazad, a u nekadašnjem stanu sada boravi njegova majka Draginja

Sloba Radanović preležao koronu, s novogodišnjim nastupom još ne zna šta će biti, ali hoće da se ženi: Očekujte svadbu!
Copyright Slobodan Radanović ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Sloba Radanović sumirao je utiske iz godine koju uskoro ispraćamo, a koja nije bila baš najsjajnija. On je otkrio da se bez obzira na sve ne žali, jer se više zbližio sa dragim ljudima i dosta slobodnog vremena proveo sa majkom Draginjom, koja se preselila za Beograd, kako bi mu bila bliže.

Pročitajte još

Nedavno, pevač je objavio spot za pesmu koju je sam napisao i posvetio pokojnom ocu Dušanu, a sada kaže da je to jedan od najkvalitetnijih projekata na koji je veoma ponosan.

– Imao sam malo više vremena da se družim sa svojim najbližim ljudima i provedem dosta vremena sa majkom. Gledam na sve to sa neke pozitivne strane, svi smo se nekako zbližili u ovoj 2020. godini. Ujedno smo shvatili da se bez svega može. Ono što nam je nekada bila svakodnevica i nešto što smo smatrali normalnim, danas nam je postalo luksuz, tako da sam naučio da se bez svega može kada se mora – kaže pevač.

Radanović je i otpočeo zajednički život sa izabranicom Jelenom, a za 24sedam otkrio je i da li uskoro planira da ,,stane na ludi kamen”.

– Jesmo, otpočeli smo zajednički život. To traje već nekoliko meseci. U stanu gde sam nekada živeo sada živi moja majka – priča Sloba i dodaje:

– Možete da očekujete svadbu, ali ne znam kad.

Slobodan Radanović ATAImages/Antonio Ahel

Kako već mesecima unazad ne nastupa zbog čitave epiemiološke situacije, Sloba je ispričao koliko mu nedostaje posao i druženje sa publikom.

– Publika mi nedostaje mnogo, druženje sa fanovima… Mi pevači smo ljudi koji su nekada menjali pet gradova u nedelju dana, a sada smo zatvoreni i to nam baš teško pada – iskren je Radanović.

Kaže i da je preležao koronu, a evo kako odgovara na pitanje o vakcinama:

– Preležao sam koronu krajem avgusta, ništa strašno, nisu bili neki strašni simptomi. Što se tiče vakcine, nemam pojma, pustiću prvo druge ljude da se vakcinišu, ako im ne porastu uši onda ću i ja – nasmejao se.

S obzirom na to da se poslednjih dana na estradi komentariše izjava Miroslava Ilića- da mu je za život na mesečnom nivou potrebno 3.000 evra, pevač priča kako on živi u doba korone i da li je smanjio svoje troškove.

– Mnogo manje, ja sam navikao da živim skromno i živeo sam do pre nekoliko godina, dok sam živeo na račun mame i tate. Svako se ,,širi” porema svojim mogućnostima, ali ja nisam čovek koji ima neke ogromne želje, pa tako mogu da preživim sa čim god.

Novogodišnji nastup mu je zakazan, ali nije siguran da će ga i ,,sprovesti u delo”.

– Imam zakazan novogodišnji nastup, ali ne znam šta će biti sa tim. Ako bude otkazan nastup, provešću tu noć u krugu porodice ili ćemo svi zajedno otići na neku planinu da se odmorimo od svega – zaključuje Radanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike