Hilari Klinton se javno obratila Krisi Tajgen posle pobačaja: Hvala ti na hrabrosti

31.10.2020

13:58 >> 08:31

0

Manekenka je bila počastvovana zbog njenih reči

Hilari Klinton se javno obratila Krisi Tajgen posle pobačaja: Hvala ti na hrabrosti
Copyright Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Manekenka Krisi Tajgen vratila se u utorak na društvene mreže posle jednomesečne pauze koja je usledila nakon što je izgubila bebu, a već u sredu zahvalila se Hilari Klinton što je na Tviteru podelila njen esej o traumatičnom iskustvu.

Hilari je u tvitu Krisi nazvala hrabrom zbog toga što je pričala o tako delikatnoj temi, a Tajgenova je odmah reagovala i istakla da je počastvovana zbog reči koje joj je uputila bivša državna sekretarka SAD.

– O, Bože, Hilari Klinton je upravo tvitovala moj esej. Sad moram da obrišem glupe snimke koje sam upravo postavila. O, Bože, nemoj da ih gledaš, Hilari – napisala je Krisi na Tviteru.

U drugom tvitu se zahvalila se Klintonovoj, istakavši koliko joj znače njene reči.

– Počastvovana sam, Hilari Klinton. Vi ste posvetili svoj život borbi za zdravlje žena i dece, pa mi mnogo znači što ste podelili deo mog iskustva – napisala je manekenka.

– Hvala ti, Krisi Tajgen, na hrabrosti da pokreneš težak razgovor i da doprineseš da se i druge porodice oporave zajedno sa tvojom – piše u Hilarinom tvitu.

U svom eseju Tajgenova je otvoreno pričala o bolnom gubitku deteta i zahvalila se svima koji su podelili svoje slične priče sa njom.

Foto: Profimedia

– Ljudi kažu da ovakvo iskustvo ostavlja rupu u srcu. Rupa je svakako tu, ali je puna ljubavi prema nečemu što sam mnogo volela. Taj prostor nije prazan. Deluje kao da je pun. Džek će uvek biti voljen, našoj deci će biti rečeno da on postoji u vetru i drveću i leptirima. Hvala mnogo svima kojima smo bili u mislima i svima koji su nam slali svoju ljubav i priče – piše, između ostalog, u njenom eseju.

Podsetimo, Krisi je 1. oktobra izgubila bebu nakon što je primljena u bolnicu zbog obilnog krvarenja. Ona i suprug Džon Ledžend već unapred su nazvali svog sina Džek i tako su nastavili da oslovljavaju bebu koja je preminula. Par iz sedmogodišnjeg braka već ima ćerku Lunu Simone (4) i sina Majlsa Teodora (2).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike