Mustafa uči da pilotira! Bivši muž Emine Jahović ima nesvakidašnji plan za medeni mesec sa novom izabranicom

30.05.2022 | 14:56

Autor: Marija Mitić

Turska pevačka zvezda će sa Melis Sutšurup stati na ludi kamen 3. juna

Copyright Printscreen Instagram/melisutsurup

Bivši muž Emine Jahović i turska pevačka zvezda, Mustafa Sandal, uskoro će sati na ludi kamen sa svojom 19 godina mlađom izabranicom Melis Sutšurup.

Mladenci su organizovali veliko i skupo venčanje, a imaju u planu i nesvakidašnji medeni mesec. Naime, kako pišu turski mediji, Mustafa je uzeo časove letenja da bi se sa svojom dragom vozio helikopterom na njihovom medenom mesecu, i tada posetio nekoliko egzotičnih destinacija.

 

 

Inače, Mustafa već ima licencu pilota, samo neke vreme nije smeo da vozi zbog straha pa je tako čak i pre nekoliko godina prodao avion koji je imao. Ipak, pevač se sada predomislio u vezi sa letenjem, verovatno na nagovor svoje drage.

Inače, Melis i Mustafa će se venčati  u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će izdvojiti oko 200 hiljada evra.

 

 

Na pevačevom drugom svadbenom veselju biće oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će biti upriličeno "Grčko veče" 10. juna, u restoranu istog hotela, dok će venčanje obaviti sutradan u bašti, a potom će veselje upriličiti na plaži. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

Kako se dalje pisalo u turskim medijima, Mustafa će snositi troškove ovog raskošnog venčanja, koji iznose blizu svoti od 200 hiljada evra.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam