Ćerka Isidore Bjelice neodoljivo liči na majku, a sad Vila otkriva šta je od nje nasledila!

30.05.2022

10:28

1

Vila je krenula putem mode, u čemu je njena majka uživala

Ćerka Isidore Bjelice neodoljivo liči na majku, a sad Vila otkriva šta je od nje nasledila!
Screenshot_11 - Copyright Instagram printscreen/vilapajkic

Vila Evanđelina Pajkić, ćerka Nebojše Pajkića i Isidore Bjelice, započela je karijeru modnog dizajnera, te prvi put rešeno stala pred medije, što je ranije izbegavala.

Iako ima samo 20 godina, priznaje da se pronašla u poslu kojim je počela da se bavi, iako joj se sve ovo novo. Otac i brat su joj bili podrška na reviji, ali kako Vila priznaje, ne dele joj savete.

- Mislim da modni dizajn nije baš njihovo polje ekspertize, ha-ha, ali podrška svakako jesu, i to ogromna. Trude se uvek da mi pomognu, kao i moji prijatelji. U tom području imam jako veliku sreću - kaže ona i otkriva kako su je roditelji vaspitali:

Printscreen Instagram/vilapajkic
 

- Liberal-tradicionalno, zavisi veoma od situacije, težilo je ipak više ka liberalnom. Svakako je bilo veoma zabavno i zanimljivo. Uvek su se trudili da mi daju slobodu da mogu sama da učim i da se pronađem u svojim padovima i usponima. Primarni cilj im je uvek bio da budem srećna i slobodna.

Mnogi tvrde da Vila liči na majku, a ona je ispričala i koliko joj je slična.

- Jako je teško definisati i staviti u samo jednu kocku sve karakterne osobine moje mame i samo reći da sam slična ili ne. Smatram da je njen karakter bio jako njen, a ona je uvek htela da ja budem svoja. Uvek sam težila ka istim stvarima kao ona, delile smo istu ljubav za mnoge stvari - kaže Vila za "Lenu" i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

- Humor nam je bio jako sličan, obe smo impulsivne i iste stvari su nas uvek smarale. Meni su sve njene osobine uvek bile predivne na svoj način, samim tim ako je prenela neke od njih na mene, mogu samo da budem srećna. Nije na meni da ih definišem i da se hvalim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike