Marija Šerifović naučila da sprema glavni novogodišnji specijalitet sa majkom Vericom: Sad mogu da se udam!

25.12.2020 | 09:57 >> 10:07

Autor: Nevena Mijušković

Pevačica je sa mamom zajedno bila u kuhinji, te je naučila kako se dinstaju luk i meso, ali se ovog puta nije neslavno završilo

Copyright Youtube printscreen/ Marija Serifovic
pročitajte još

Marija Šerifović pre izvesnog vremena pokazala se kao domaćica u kuhinji svoje majke Verice, ali se neslavno završilo pravljenje torte, koja se na kraju našla na podu.

Majka i ćerka ponovo su ukrstile varjače, tačnije ćerka je učila da kuva, a onda u svom vlogu duhovito poručila da je spremna za udaju. Ipak, kako dve domaćice ne idu zajedno u kuhinji, tako je bilo i izmeđi Marije i Verice. Duhovitim snimkom mlađa Šerifovićka naučila je koliko treba ulja da stavi u šerpu da bi dinstala luk, zatim kako se secka, a toliko je bila vična u tome, da je Verica morala da preuzme nož. Sve to zabeležila je kamera.

Copyright Youtube printscreen

pročitajte još

– Ne mogu sve da radim! Ja sam i pevačica i kuvarica i snimatelj – negovodovala je, dok joj je majka u pozadini vikala “‚hajde, hajde, mešaj to meso”.

– Zamisli pošizim i promenim profesiju? – rekla je ona dok je pripremala meso za sarmu. Međutim, pevačica je otkrila da joj mirisi iz kuhinje ne prijaju mnogo.

– Užasava me smrad luka i kupusa koji imam u prstima, okupala sam se. Ovaj put ništa nije ispalo, pa ću da uživam u svojoj sarmi i proji – rekla je Marija na snimku, dok je Verica bila ponosna:

– Da li je moguće da ću ja da doživim da jedem tvoju sarmu – upitala ju je, potpuno prihvativši ćerkine pošalice, ali ne baš i tako vične poteze uvijanja sarme.

– Vidi, sarma kida, odlična je, života mi. Neverovatno. Jako sam ponosna na sebe, srećni vam praznici kada ćete i vi kuvati proje i sarme.

Šerifovićeva je pred kraj videa ipak poručila “da su čuda moguća”.

Copyright Youtube printscreen

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam