Drama ne jenjava! Oprečni komentari na račun pevača samo pljušte: „Vajvaji je veći muškarac od tebe, Slobice"? (FOTO)

21.05.2022

07:50

0

Javno rekavši koliko je zgrožen tiktokerovim potezom, „Radanović je „stao na žulj" brojnim fanovima mladića...

Drama ne jenjava! Oprečni komentari na račun pevača samo pljušte: „Vajvaji je veći muškarac od tebe, Slobice"? (FOTO)
Copyright Slobodan Radanović ATAImages/Antonio Ahel

Slobi Radanoviću mnogi ne praštaju što je isprozivao Andriju Milivojevića, daleko poznatijeg pod pseudonimom Vajvai. Tiktoker je na svom Instagramu objavio niz oprečnih komentara na pevačev račun, u kojima fanovi mladića uglavnom ističu kako Slobodan „nije neko ko bi smeo da prosipa priče o moralu".

- Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo... Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice - poručio je bio pevač uz jednu fotografiju s tiktokerovog Instagrama, pa na taj način i pokrenuo lavinu komentara.

- A ti kad j*beš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. Marš, bre, bagro zabagrena, ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu - poručeno je s jednog naloga na Tviteru, a preneo zatim Vajvai uz emotikon klovna na svoj Instagram.

„Vajvai je veći muškarac od tebe, Slobice", „Jesi li ti onaj dečko Sloba Radanović pevač?", „Ućuti", nastavio se niz uz koji je tiktoker dodao: „Slobo..."

Instagram screenshot / wajwai
 

Podsetimo, ovaj tiktoker dospeo je bio u fokus svojevremeno zbog navoda da je pretučen, a iako je i sam najpre potvrdio da je doživeo nasilje, kasnije je sebe i demantovao.

- Po pitanju medijskih naslova koji su se danas pojavili želim još jednom da ponovim da prvenstveno nisam doživeo nikakvo nasilje, a potom i da naglasim da me Krtina nije pretukao - rekao je on tada, pisali su mediji.

Među mladima je izuzetno popularan, a trenutno, drama oko njegovog nepromišljenog poteza ne jenjava. Radanović, naime, nije skrivao koliko je zgrožen njegovim fotografijom za koju je mladić ispozirao s devojkom na ramenu u liftu, a na kojoj je njena zadnjica u prvom planu. Sloba mu je bez dlake na jeziku skrenuo pažnju na ponašanje.

Instagram printscreen/slobaradanovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike