Slađa Alegro tužna nakon otkazanog nastupa: Moramo da naučimo da nekad ne cvetaju ruže

31.10.2020

19:55 >> 09:32

0

Pevačica je je za 24sedam komentarisala poslovnu situaciju nastalu usled pandemije koronavirusa

Slađa Alegro tužna nakon otkazanog nastupa: Moramo da naučimo da nekad ne cvetaju ruže
Copyright Slađa Alegro Instagram screenshot
Slađi Alegro ovog vikenda otkazan je nastup u Novom Sadu, a trenutnu poslovnu situaciju zbog koronavirusa, koja se samo zahuktava, komentarisala je s tugom.
U izjavi za 24sedam, pevačica je objasnila da sve ovo uzima maha.
– Moj nastup za sutra je otkazan u Novom Sadu. Nisam nervozna, iskreno samo sam tužna, što ne radim svoj posao, što ne živimo naše živote. Mnogo nekih nelogičnosti ima u svemu, mnogo ljudi ispašta, ali šta da se radi. Moramo da posmatramo sa neke druge strane, moramo pokušati da naučimo neke stvari, da nekad u životu može da se desi i da nemamo i da ne cvetaju ruže. Treba iz svake borbe izaći jači. Ja se ne dam deprimirati, imam svoje dete i gledam da ona ne vidi loše, da vidi svoju majku nasmejanu i srećnu i to i jesam bez obzira na sve. Biće opet pesme i bicć opet svega. Dragi Bog će dati ovom narodu malo radosti i veselja. Zaslužio je – istakla je Slađa za naš portal.

Goga Sekulić ATAImages/Antonio Ahel

I Goga Sekulić se pobunila i stala u zaštitu kolega, za koje tvrdi da jedva izlaze na kraj zbog lošeg finansijskog stanja usled otkazanih nastupa.
– Pola estrade nema račune da plati, to neće niko da vam kaže, reći će vam Goga Sekulić. Sad će opet da me napadnu. Mora malo i šale u ovim danima. Mislite pozitivno – poručila je Sekulićeva u emisiji “Premijera”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike