Sve o novom dečku Paris Hilton! (FOTO)

31.10.2020

09:58 >> 13:04

0

Nekoliko nedelja nakon što je njen dokumentarac ugledao svetlost dana, bogatašica je otkrila da je ipak uspela da pronađe ljubav

Sve o novom dečku Paris Hilton! (FOTO)
Copyright Paris Hilton Printscreen ,,CBS Sunday Morning"

Paris Hilton mnoge je zabrinula pošto je pokazala s kakvim se demonima borila tokom života, u svom dokumentarcu ,,This is Paris”, koji je objavila 14. septembra. Međutim, samo nekoliko nedelja kasnije otkrila je i da je ipak pronašla ljubav, te ostvarila jaku vezu sa izvesnim Karterom Reumom. U objavama na Instagramu uopšte ne skriva koliko je srećna, nazivajući ga životnom ljubavlju, kakvu do sada nije poznavala.

– Ti si mi sve. Moj svet, druga polovina, najbolji prijatelj, heroj, princ, muškarac iz snova. Iz dana u dan se sve više zaljubljujem u tebe. Tek sad znam šta je ljubav, u stvari – pisala je Paris.

– Kad smo se upoznali, nisam imala ni predstavu o tome šta me čeka. Život mi je bio prazan i stalno sam osećala da mi nešto fali. A onda sam upoznala tebe i srce mi je puno. Verujem da se sve dešava sa razlogom, i sve me je, dobro i loše, odvelo do tebe. Ti si razlog zašto sam ovoliko srećna. Volim što i ja tebe činim toliko srećnim. Obećavam da ću se truditi da ti uvek držim osmeh na licu, a tako si i lepši! – nastavila je Hiltonova, koja je u svom dokumentarcu bila istakla da nikada nije imala pravu vezu, jer ne veruje ljudima otkako je prošla kroz vaspitno-popravni centar ,,Provo”.

Podsetimo, umesto klasičnog obrazovanja, Paris je u pomenutoj školi doživela veliko mučenje. Tamo su je i odveli na strašan način – usred noći i na roditeljske oči, koji ni reči nisu izustili dok je ona plakala i zahtevala da joj se da odgovor na pitanje – šta se dešava, misleći da je kidnapuju.

– Kartera poznajem već 15 godina. Njegova sestra Hejli nas je sve pozvala na proslavu Dana zahvalnosti i među nama se rodila neka neobjašnjiva hemija. Od prvog dejta se ne odvajamo – otkrila je ,,Piplu” Paris.

Kako prenose strani mediji, par prilično krije svoje zajedničko vreme. Karter nema društvene mreže, biznismen je i usko sarađuje sa bratom. Pre dve godine objavio je knjigu ,,Shortcut Your Startup: Speed Up Success with Unconventional Advice from the Trenches”, a rodom je iz Čikaga.

Pročitajte još:

Strašna prošlost Paris Hilton: Nas su u toj školi tukli, ponižavali… I danas zbog svega imam noćne more!

Paris Hilton je bila u tajnoj vezi sa srpskim fudbalerom?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike