Sve o novom dečku Paris Hilton! (FOTO)

31.10.2020 | 09:58 >> 13:04

Autor: Milica Gudžulić

Nekoliko nedelja nakon što je njen dokumentarac ugledao svetlost dana, bogatašica je otkrila da je ipak uspela da pronađe ljubav

Copyright Paris Hilton Printscreen ,,CBS Sunday Morning"

Paris Hilton mnoge je zabrinula pošto je pokazala s kakvim se demonima borila tokom života, u svom dokumentarcu ,,This is Paris”, koji je objavila 14. septembra. Međutim, samo nekoliko nedelja kasnije otkrila je i da je ipak pronašla ljubav, te ostvarila jaku vezu sa izvesnim Karterom Reumom. U objavama na Instagramu uopšte ne skriva koliko je srećna, nazivajući ga životnom ljubavlju, kakvu do sada nije poznavala.

– Ti si mi sve. Moj svet, druga polovina, najbolji prijatelj, heroj, princ, muškarac iz snova. Iz dana u dan se sve više zaljubljujem u tebe. Tek sad znam šta je ljubav, u stvari – pisala je Paris.

– Kad smo se upoznali, nisam imala ni predstavu o tome šta me čeka. Život mi je bio prazan i stalno sam osećala da mi nešto fali. A onda sam upoznala tebe i srce mi je puno. Verujem da se sve dešava sa razlogom, i sve me je, dobro i loše, odvelo do tebe. Ti si razlog zašto sam ovoliko srećna. Volim što i ja tebe činim toliko srećnim. Obećavam da ću se truditi da ti uvek držim osmeh na licu, a tako si i lepši! – nastavila je Hiltonova, koja je u svom dokumentarcu bila istakla da nikada nije imala pravu vezu, jer ne veruje ljudima otkako je prošla kroz vaspitno-popravni centar ,,Provo”.

Podsetimo, umesto klasičnog obrazovanja, Paris je u pomenutoj školi doživela veliko mučenje. Tamo su je i odveli na strašan način – usred noći i na roditeljske oči, koji ni reči nisu izustili dok je ona plakala i zahtevala da joj se da odgovor na pitanje – šta se dešava, misleći da je kidnapuju.

– Kartera poznajem već 15 godina. Njegova sestra Hejli nas je sve pozvala na proslavu Dana zahvalnosti i među nama se rodila neka neobjašnjiva hemija. Od prvog dejta se ne odvajamo – otkrila je ,,Piplu” Paris.

Kako prenose strani mediji, par prilično krije svoje zajedničko vreme. Karter nema društvene mreže, biznismen je i usko sarađuje sa bratom. Pre dve godine objavio je knjigu ,,Shortcut Your Startup: Speed Up Success with Unconventional Advice from the Trenches”, a rodom je iz Čikaga.

Pročitajte još:

Strašna prošlost Paris Hilton: Nas su u toj školi tukli, ponižavali… I danas zbog svega imam noćne more!

Paris Hilton je bila u tajnoj vezi sa srpskim fudbalerom?

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam