Šaljem gole slike ako glasate za Konstraktu: Urnebesne poruke podrške za umetnicu (FOTO)

14.05.2022 | 22:01

Fanovi na društvenim mrežama su poludeli za srpskom predstavnicom

Copyright AP/Luca Bruno

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta je u večerašnjem spektakularnom finalu Evrosonga u Torinu nastupala pod rednim brojem 24 i predstavila se svima poznatom numerom „In corpore sano" za koju je pripremila posebnu koreografiju.

Danima unazad se piše o njenoj neobičnoj numeri, ali i koreografiji koja je zaludela široke narodne mase, a Konstraktino ime našlo se i na naslovnicama stranih medija. Odmah po završetku takmičarskog dela, otvorile su se linije za glasanje, a društvenim mrežama se žire poruke podrške za Konstraktu, od kojih su neke postale viralne. 

Jedan korisnik Instagrama je na originalan način poručio svima čime će ih počastiti ako glasaju za Konstraktu.

 

 

- Šaljem nudes (gole slike) u inboks svima koji glasaju za Konstraktu! Uz dokaz o uplati! - naveo je on, što je nasmejalo mnoge.

On nije jedini, jedna korisnica Tvitera je toliko oduševljena srpskom predsavnicom da je napisala:

Printcreen Twiter/harrimus
Podrška za Konstraktu

 

- Pridružila bih se kultu koji osnuje Konstrakta. 

Iz Hrvatske je ranije u toku večeri osvanuo niz objava u kojima vidimo ljude kako pozivaju sve da glasaju za Konstraktu, kopirajući elemente sa njenog nastupa.

 

- Šaljem nudes (gole slike) u inboks svima koji glasaju za Konstraktu! Uz dokaz o uplati! - naveo je on, što je nasmejalo mnoge. Iz Hrvatske je ranije u toku večeri osvanuo niz objava u kojima vidimo ljude kako pozivaju sve da glasaju za Konstraktu, kopirajući elemente sa njenog nastupa.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam