Boluje od neizlečive bolesti, a ime je dobila po slavnoj umetnici: Ovo niste znali o Seleni Gomez

13.05.2022

06:00

0

Mlada zvezda je uvek uspevala da bude van skandala, a mnogo toga o njoj niko ne zna

Boluje od neizlečive bolesti, a ime je dobila po slavnoj umetnici: Ovo niste znali o Seleni Gomez
Copyright Selena Gomez, Foto: Profimedia

Selena Gomez, nekadašnja Diznijeva, a sada velika muzička zvezda, retkost je na javnoj sceni. Osim što je bila i ostala pod lupom javnosti zbog veze sa Džastinom Biberom, karijeru joj nisu pratili skandali, a ima mnogo toga što o njoj niko ne zna.

Boluje od lupusa

Jedna nesrećna zdravstvena člinjenica o Seleni je da pati od autoimune bolesti koja se zove lupus. Lupus je prilično smrtonosan, a zbog njega je bila primorana da otkaže deo turneje 2013. godine kako bi se posvetila borbi sa bolešću. 

Priča se da je tokom ovog perioda morala da ide i na hemoterapije. Lupus se može tretirati, ali ne izlečiti pa je to nešto sa čim će morati da se bori čitavog života. 

Selena je jednom prilikom izjavila da joj je bilo teško kada je svet saznao da je bolesna.

- Mislim da je bilo jako komplikovano jer to jednostavno nisam razumela i to je nešto što sam želela da ostane privatno. I onda je ceo moj život ostao bez privatnosti.

Profimedia
 

Velika je šopingholičarka

Selena obožava da ide u šoping, pogotovo kada kupuje odeću. Što se tiče ovoga, možemo slobodno reći da se ni malo ne razlikuje od svih devojaka njenih godina. Jednom prilikom je na svom nalogu na Instagramu postavila kratki video sa gomilom kupljenih stvari i napisala: "Kunem vam se, otišla sam samo po JEDNU stvar!" 

Pije maslinovo ulje za glas

Selenin prvi savet za pevanje: pijte maslinovo ulje. Ovu naviku je otkrila 2011. godine i nije jedina pevačica koja to radi. Maslinovo ulje ne koristi stalno, već samo ako ima problema sa grlom ili pred veoma važne nastupe. 

Profimedia
 

Jede ceo limun - sa korom!

Jedna od najčudnijih činjenica o Seleni je ta da voli da jede čitave limunove sa korom i to sa malo soli. 

Ime je dobila po slavnoj pevačici

Selena Kintanilja bila je slavna muzička zvezda na kraju 20. veka, koja je tragično nastradala. Upravo po njoj je i Selena Gomez dobila ime, a i krenula je njenim stopama u muzičke vode.

- Moji roditelji su bili Selenini veliki fanovi. Trebalo je da se zovem Prisila, ali je tata na kraju odlučio da budem Selena.

Profimedia
 

Veliki je fan serije "Prijatelji"

Kako je objasnila, ova kultna serija joj pomaže da se ne oseća usamljeno kada je sama na putu. Umnogome joj je pomogla kada je tek počela njena borba sa lupusom.

Ne voli društvene mreže

Iako je peta najpraćenija ličnost na svetu na društvenoj mreži Instagram, ona često govori da ne voli socijalne platforme. Jedno vreme se čak i povukla sa mreža dok se borila sa bolešću. Izjavila je da mrzi Tviter.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike